Komentáře

• PC 60
Hra NTR Loop obsahuje poměrně jednoduchý příběh, kde je hlavní hrdina Syrius proklet zlou čarodějnicí, díky čemuž se svou novomanželkou znovu a znovu prožívá své dobrodružství, přičemž při každém průchodu se Arlene (v té době ještě jeho přítelkyně) více odváže a začíná Syriuse s ostatními měšťany podvádět, jak ostatně vyplývá z názvu.

Největší problémy hry je, že je hrou opravdu jen v uvozovkách, přestože dle obrázků v obchodu můžete mít pocit, že dostanete volnost v rámci průzkumu města a odhalování toho, co Syriusovi Arlene tají. Ve výsledku však po městě můžete chodit, jak chcete, avšak mimo úkolová či eventová místa zde nic nenajdete. Jedná se tak spíše o vizuální novelu, kde máte pouze na výběr, na kolika místech uvidíte Arlene Syria podvádět.

Samotné vyprávění je vcelku fajn. První průchod je v podstatě milý příběh o dvou dobrodruzích a milencích, kteří spolu mají příjemnou dynamiku. O to zajímavější je, jak razantně se situace změní, jakmile příběh začnete prožívat podruhé. Hra tady podle mě velmi dobře zvládá to, jak je příběh až na (několik změn) stejný, ale máte z něj úplně jiný pocit, jak se postupně Arlenino počínání stupňuje. Avšak i toto je v podstatě zabito ve třetím (a zároveň i posledním průchodu), který se setává pouhou fetišistickou jízdou pro specifickou kategorii hráčů, kde psaní zkrátka neskutečně utrpělo.

NTR Loop má tak poměrně zajímavý nápad, který však není dostatečně rozvinut. Díky tomu se tak jedná vlastně o průměrnou erotickou vizuální novelu, která je navíc jen pro menšinu hráčů.

Pro: zajímavý nápad, dynamika mezi partnery v prvním a druhém průchodu, pro konkrétní skupinu hráčů fajn

Proti: třetí průchod příběhem, nedostatečná možnost cokoliv ovlivnit