@
Charllize (10.06.2023 18:06): Daeren je asi můj nejoblíbenější companion zatím, paradoxně jsem se hodně těšil třeba na Ember a nějak ji nedokážu mít v partě, je to fakt divný pocit a fyzicky trpím, když cokoliv říká, ta postava tam nepatří. A říkám si, že bych tak zpětně vnímal i pár postav, které jsem si kdysi ve hrách oblíbil (Kotor - Mission, Dragon Age 2 - Merill, Dragon Age 1 - Leilana). Taky jsem myslel, že si oblíbím Nenio, ale to až moc. Když někde "geniální" postava řekne že si nepamatuje jména svých rodičů, protože nic nedokázali, tak si dělá srandu. Nenio si srandu nedělá. To mi vadí, je to asi nejhůře napsaná geniální postava ever. Zlatý Mordin Solus.
Každopádně asi ne Daeren, ale Regill je nejlepší.. :D A co se týká tria nejmocnějších (když už se budeme bavit herně) tak ho doplňuje Lann.
Regill všem rozmlátí kolena 4x silnými útoky.
Lann zabije i několik nepřátel 4 šípy.
Daeren vyléčí skoro do plna celou partu.
Každopádně co se týká mythic path.. kdybych si měl vybrat, co mě láká nejvíc, asi Aeon (a kdybych to někdy hrál znovu - vyberu si Aeon). Ale někde jsem četl, že Trickster připomíná malkaviany, a jak jsem tu už psal, pamatuji na epizody seriálu Supernatural kde byl trickster/anděl a prostě trollil - uvěznil hlavní postavy v seriálu apod... Malinko teď lituji protože ta linka je zatím divná, je tam jakýsi sněm a u něj se promítá asi největší zápor hry (a možná jediný), že bez portrétů mám problém poznat kdo je kdo. Zrovna tyhle postavy mi nepřijdou vedlejší, tak by portrét mít mohly. Lépe se to prostě asociuje s obrázkem. Ony tam nejsou ani náčrty, nic, už jsem to chtěl řešit módem, ale byl nějak moc složitý na instalaci. :D Tak co už.
Jsem někde po Drezenu, level 10 zrovna cinknul a teď mám zrovna shozenou v liště interakci s ježibabou (quest od "'Aru..").