@Solidor (23.07.2012 01:22): vyřádil? všehovšudy to byly snad 3? a v každé bylo slovo "pera" :D
@Drolin (23.07.2012 00:56): Kde těch 58 skladeb hrálo? Aspoň že na dabingu vesničanů se někdo dost vyřádil. I tři roky po dohrání si některé vybavuju.
@CJ (22.07.2012 23:47): @JohnCZ (22.07.2012 23:59): Díky :).
@Solidor (22.07.2012 23:58): Jak koukám, tak má soundtrack 58 skladeb - nicméně na hudbu ve hře si také skoro vůbec nevzpomínám, párkrát ale jistě zazněla.
@Drolin (22.07.2012 23:19): Souhlas s CJem, moc pěkný komentář. Informoval a zároveň (hodně) nalákal na hru. :) Házím si ji do wishlistu.
V RE4 je nějaká hudba? To si nevzpomínám.
@Drolin (22.07.2012 23:19): Dobrý komentár. ;-)
@Drolin (22.07.2012 23:19): Nz, docela jsi mě navnadil, ale ten čas, ten čas.
@ViRus (22.07.2012 23:09): Jj, v tom případě budu volit emulátor. Díky.
@Drolin (22.07.2012 23:07): I když mám pc verzi, hrál jsem skrz emulátor, měl jsem dojem, že tam lépe funguje gamepad.
@ViRus (22.07.2012 23:03): Působí to na mě jako šité horkou jehlou, také hned ze začátku jde o celkem akční věc. A první díl je lepší hrát skrze emulátor nebo pc verzi?
@Drolin (22.07.2012 23:01): Takže gamepad, tož to potom jo, 3 si dej je také výborná, ale je to jen jakýsi doplněk, sic kvalitní. Co se ti konkrétně na 3 nelíbí?
@ViRus (22.07.2012 22:57): Mám také v plánu, ačkoliv trojka se mi stále i na třetí rozehrání nelíbí.
Jinak imho je port par excellence, neměl jsem žádné výhrady (tedy až na to, že není prostředí tmavší jako u GC). Hrálo se mi to ještě lépe jak původní tři hry - a také jsem si z RE4 více zvykl na gamepad a mohl tak dohrát rest v podobě MGS2 :).
@Drolin (22.07.2012 22:53): No tak, že se ti to tolik líbilo, přeje jenom to není zcela povedený port, já to rozehrál a musel jsem si dost zvykat na nové.... všechno. Ale snad se dostanu i k tomuto a doufám, že opět celou sérii 8-)
@ViRus (22.07.2012 22:49): Eh, teď nevím co myslíš :).
Jinak jaktože takový fanoušek série jako ty RE4 doposavad nehrál?
Jinak jaktože takový fanoušek série jako ty RE4 doposavad nehrál?
@Drolin: No kurňa, to bych od tebe nečekal :-)
@CJ (07.05.2012 22:08): Diky moc ja celkove tu verzi mel nejakou divnou...animace obcas mizeli a objevovali se obcas pouze klavesy ktere pri interakci mam zmacknout :D....
@ChimeraEye (07.05.2012 20:27): Rozdiely v animáciach som v PC verzii mal, prečo si to tam nemal ty netuším.
Chci jenom prihodit dotaz...u pc verze po dohrani dostavate bonusy vcetne obleku...jen se chci zeptat jestli si nekdo vybavuje ze pri hrani za jiny vzhled jsou animace stale stejne jako zakladni oblek leona....Pred chvilkou jsem dohral Wii verzi a po zmene obleku Leona probehla zmena i v animacich (to samé u Ashly i u Ady).....byla to chyba moji pc verze nebo jste to meli také???
Eh... Správně jsem měl napsat, že je oblečená jako Ada. Nemusíš mě hned chytat za slovo. :-)
@Malignus (09.04.2012 00:11): Neřekl bych, že Ada nějak připomíná ploché prkno (ať již se vzhledu či výrazových schopností týká). Ale možná už stárnu a oči mi tak neslouží...
Ve skuteščnosti je to naopak! Mila v RE vypadá jako Ada. :-P
Ovšem má pravdu, Assignment Ada (na rozdíl od Separate Ways) není oficiální součástí příběhu.
@CJ (08.04.2012 21:52): já ti dám minihra! :D
@Fg (08.04.2012 15:43): Proste je to minihra, tam netreba nič okolo toho riešiť. :D
Ada je v seperate ways, tady ta má takové kombiné a vypadá jak Mila z RE filmů - http://www.youtube.com/watch?v=hAOQMfCa_uw nic tam není řečeno jen že ji Wesker poslal pro vzoreky a pak nechápu co tam dělá pan vojcl, který už po 3tí přežil?(na jednu hru až mockrát! :D)
@Fg (07.04.2012 19:17): Je to Ada, ale už si na to moc nepamätám, asi si to mýlim so Separate Ways.
FG: To je Ada, ne?
@CJ (07.04.2012 18:48): juch! už 4ka mohla být řádně coopová, jak s Ashley tak s Adou...
btw kdo je to ženská z Assaiment Ada? páč Ada to není, nic tam není vysvětleno, hlavně kdy se to odehrává - před/po konci 4ky
jinak Separete Ways bylo pěkné doplnění...
jinak Separete Ways bylo pěkné doplnění...
@Fg (07.04.2012 17:52): V 5-ke je tých dievčat viac. :D
tak dobré to bylo a jen "18,20h" :), tak se těším na 6tku, jestli rozvynou konečně trochu Leona jako postavu a nebude to takové ploché a doufám i v účast děvčat :)
pro tuhle hru sedí označení "decent" ale žádný zázrak to nebyl, hlavně příběh je suchý i charaktery, kdyby na tomhle zamakali a nebyly tam jen několikavteřinové animačky :/
@NateLogan (02.04.2012 21:15): Ja som naposledy trojku presvištal prevažne na pištoľke a brokovnici, samopal som si šetril len na boss fighty :)
@M.a.t.t. (02.04.2012 21:10): Tak trojka se dá docela slušně prosvištět za použití minigunu, takže...
@M.a.t.t. (02.04.2012 21:10): Ja som poznal človeka, čo dal 3 na dva savy. :D Neviem, či sú dlhšie, ja som to asi pomaly hral. :D
Ja si to už fakt nepamätám ale vážne sú 4 s 5 o toľko dlhšie ako predošlé diely? 2 a 3 dokážem dohrať do 3 hodín :)
@Fg (02.04.2012 00:31): Prvýkrát som to hral cez 20 hodín. :) RE5 som hral skoro presne 20 hodín.
Pretože musí - a už ho nechajte :D
@Fg (02.04.2012 12:34): Otázka je proč to tedy hraješ :D
to je vůl <- toto je kvalitní názor
Nj, škoda perel...
@Malignus (02.04.2012 09:17): jsem v hradu...jelikož mi nejedou videa, musím se řídit walktrough, takže vím naprosto přsně, kde jsem - 17 video z 43(!), takže zdaleka ne v půlce, jelokož každémá kolem 20ti minut...
@Jack_Dark (02.04.2012 09:39): no jelikož to s takovou bude snad 20hodin a na to nemám čas a hlavně už potřebuju hrát RE5 co nejdříve, ale samozřejmě chci dohrát první 4ku a nehrát souběžně 2 hry najednou...
jinak jsem čekal max 8h klasiku, ne že by to byla špatná hra, ale už teď to chytá stereotyp a strávit v ni dalších 12h, to je o nervy :) (a to přitom moc neumírám a procházím to rychle)
@Fg (02.04.2012 00:31): Musím se smát jak se Fg staví oproti běžnému stěžování na krátkost hry, tady si stěžovat že je hra dlouhá to je komické :D
Jak víš, že nejsi v půlce, kde jsi? Už aspoň prcháš z hradu?
to je neskutečně dlouhá hra, mám za sebou něco přes 7h a to ani nejsem v půlce, omg
Já to vždycky vypínal přes Alt+F4. :-)
@Fg (30.03.2012 04:18): Viem, že sa to dá ukončiť aj inak. Musíš stlačiť tuším Pause Break a dostaneš sa do takého divného menu a cez to sa hodíš do normálneho menu a odtiaľ to môžeš vypnúť. Celkom zložité, CTRL+ALT+DEL je asi praktickejšie. :D
@Fg (30.03.2012 04:50): Ano 3 měsíce po 2/3 dílu.
@marwel (30.03.2012 04:30): tak to je skoro to samé, chtěl sem to ukončovat nějak šetrně, ne takhle "hrubě"
btw Code Veronica se odehrává těsně po 2jce?
btw Code Veronica se odehrává těsně po 2jce?
@Fg (30.03.2012 04:18): Alt+F4 nefunguje?
dá se hra ukončit nějak jinak než CTRL+ALT+DEL? Ať máčkám cokoliv/vjedu do invntáře/mapy nikde není návrat do hl.nabídky či přímo exit game, je tu ta možnost nebo to dycky musím ukončovat přes správce úloh??? dík
@CJ (26.03.2012 18:56): je to tak vetché, že se raděj k patchy či cracku nodvážím, pak by mi to nejelo vůbec, takže simultálně mám spuštěný ntb s gameanyone a koukám na případné animace, no opravdu "příjemné hraní"...
btw ta hra je pekelně dlouhá
btw ta hra je pekelně dlouhá