Strašně jednoduše.Režim kompatibility jsi zkoušel?95/98/NT/2000/XP
AARGH! Proč mi ta hra vždycky na konci mise s lanovkou spadne? Nemůžu kvůli tomu hrát dál. Reinstal (jiné verze) nepomohl, jsem v koncích... :(
NateLogan: To mi povídej. Rád čtu a sbírám komiksy a to, co jsem zaplatil za všechny první vydání Sin City... to je fakt síla.. a to mi chybí ještě jeden díl ze všech 7 :-D
Když někdo vyloženě chce původní originál, tak jej nic nezastaví :D. Já koupil hodně předraženě Okami a Shadow of the Colossus na již "druhořadou" PS2 a vůbec toho nelituji, i když to peněženku dost bolelo.
Chuck: Pavel to řekl správně, já opravdu myslel krabici i s kompletním obsahem, právě, jak se tu nedávno Paul chlubil... úplně mě navnadilo pořídit si ho :D
Chuck: CD zabalené v té krabici o níž Bursoft mluvil :) Bez krabice by to nebylo ono. Mám třeba orig ST: KHG ale jen CD, manuál a krabice mě chybí. I když je samozřejmě vždy nejdůležitějí a nejcenější to, co se nachází na onom kotouči. Tedy konkrétní počítačová hra.
Bursoft: Ale CD s originálním motivem je ještě větší originál. :-)
Tož stáhnout si to můžu taky, mně jde přímo o krabici... to je to, co z originálu dělá originál :D
Kdyby se RtCW prodával, hned bych jej koupil klidně za litr. Chce to nějakou Wolfenstein Anthology, protože dílů už má tato série slušný množství.
Bursoft: Brácha má taky originálku, kupoval ji v kamenném obchodě JRC v Liberci a až to dohraje, mám slíbené zapůjčení, ale když tak čtu ty recenze a komentáře, začínám váhat, jestli do toho jít. Ale když už je to v rodině, tak to vyzkouším. Jsem ovšem zvědav, s jakou grafikou to budu hrát. :-/

Počkat, já blbnu, Ty se Paula ptáš asi na originálku RtCW, že?

Ve které misi je asi teď Pivo? Odhaduju to na Assault, takže si to asi pomalu míří Cobrou na Maltu vyzbrojený tou paragánskou puškou. :-o Ach jo, ten se má! :-/
Chuck: Ajo, sry... no, jelikož tipuju, že jsem na konci, tak už mě asi nic nezaujme. Mě to naopak víc bavilo ze začátku, teď už mi novej Wolf přijde moc dlouhej...

Edit: Paule, hele, kde jsi vůbec sehnal ten originál???
Chuck: Doufám, že ten příspěvek před chvíli byl na Piva :-D ,,Bursoft: Brácha byl ze začátku také poměrně zklamaný.." Já, takový ostřílený hráč a milovník Wolfa.. :-D
Indian: Mně tihle bastardi přišli horší než roboti, protože ti jsou přece jen o něco pomalejší, ale tihle skáčou jak kobylky, takže vyzrát na ně je občas o nervy. Ale jak říkám, likvidovat je tím plamenometem není špatné. Když totiž začnou hořet, stojí jak tupci na místě a nijak je to neznervózňuje. :-)
chuck: jo ty dvou ruky bestie me pri prvnim setkani docela dostali...byl sem z nich posranej az za usima. Jak na to nebyl clovek zvyklej bal se na kazdym kroku kdy na nej vyskoci a usmazi ho zaziva :-) no jeste po par dalsich dohrani sem mel s nima nemale problemy, ale casem jak vis na ne je to celkem pohoda. Musim ale uznat ze jsou to velmi povedeni protivnici :-)
Pivo: Hlavně, že kdyžtak víš, na koho se obrátit. Těch poradců ohledně této hry je tu naštěstí hromada, ale i tak Ti nejvíc doporučuju sebe, Indiana a Bursofta. :-D
Díky chucku, snad si na to vzpomenu a budu vědět, kde to použít :-)
Bursoft: Brácha byl ze začátku také poměrně zklamaný, ale pak tomu po pár misích přišel na chuť, tak to třeba budeš mít podobné.
Kdyby mi šla grafika, hned si RtCW spustím jako už nesčetněkrát. Tahle hra je pro mě věčnou drogou.

Mimochodem, toho "rukochodiče" (on má nějaký specifický název, něco jako "loper") jsem občas sejmul plamenometem, ale to bylo jen za předpokladu, že jsem stál schovaný za sloupem. Používal jsem totiž trik, který možná jen tak někdo nezná (Pivo, to se Ti bude hodit!!) a sice takový, že jsem se vyklonil (defaultně klávesou Q nebo E) a použil plamenomet, ale jen tak jemně a došlo k tomu, že jeho náplň vůbec neubývala, což je patrně asi nějaká chybička hry, kterou jsem občas rád využíval. :-)
Pivo: Všechno co tě na této hře štve, nebo se ti nelíbí, jsem si já normálně užíval a hra mě přišla parádní. Neboť souboje s jakýmkoli protivníkem, zbraní a stejně tak i libovolné lokace, to vše nemělo v této hře vůbec chybu a zapadalo to do prostředí v němž se RtCW odehrává.

Bursoft: jj, taky bych si hru rád zase zahrál.
Ksakru, já to prostě musím projet znovu, jak se o tom bavíme :-D... teď hraju novýho Wolfa a nic moc, prostě to nemá tu kouzelnou atmošku RTCW...
Bursoft: To je fakt, Thompson byl skvělý, ale doplnit si do něho munici bylo asi ve dvou misích, což byla velká škoda. Jo, Venom = rotačák. Super zbraň, akorát na obyčejné vojáky byla poměrně drsná, protože při použití se chudáci rozprskli jak moucha na čelním skle auta. :-) Poprvé byl Venom k mání v té misi SWF, kde se setkáš s prvními "rukochodiči". :-)
chuck: Sniperku na dálku a jinak takový samopal s tlumičem, co se přehřívá - nevím typ.

Katakomby mě šíleně nudily, tam mě hra vyloženě štvala, takové obdobné prostředí, co jsem viděl už u 20ti her a nikdy se mi nelíbilo :-D A ještě ty nestvůry byly takové....no....divné a stereotypní - furt na mě skákaly ty samé a štvaly mě. A myslím, že mě tam i rytíř zraňoval na dálku křikem nebo něčím.
To nemám rád.
Chuck: Já měl nejradši Thompsona, i když nábojů do něj bylo po celé hře fakt minimum. Pak taky Venoma (tuším, že se to tak jmenovalo) - ten rotačák, co byl někde ke konci hry...
Pivo: Jo, ty katakomby jsou 2 mise, které spoustu lidí odradily a kvůli nim hru nedokončili. A kterou zbraň používáš nejčastěji? Já nejčastěji sten, ten mi přišel velice účinný, jen to zahřívání je občas problém, takže na větší skupinku protivníků se moc nehodí.
Tak já nevím, jak se dá říkat něčemu, co mě nechá hru hrát dál, ale já vím, že musím misi restartovat, protože ji už nemůžu dokončit z toho savu, co mám :-)

Hru asi dohraju, chvílema je to i dobré a nejlepší mise mě myslím bavila více než některé pro mě slabší v Call of duty.
Jen ty příšery se mi tu moc nelíbí :-)
pivo: zadnej bug, jenom proste nejsi zvyklej na starsi hry ktery proste neodpoustej chyby :-D
jo a kvuli nam by si to stoprocentne mel dojet, mysli na tu deku :-D
No jo, kdyby mě tahle mise nenudila k smrti :-)
Myslím, že problém budu mít ten samý asi znova :-(
Tak jak vidím, je to ten problém, jaký jsem předtím popisoval. Autosavingy hra bohužel nemá, jen ukládá začátky jednotlivých misí. :-( Přece to ale kvůli tomu nevzdáš, takový pařan tu misi znovu odjede za pár minut. :-)
Super. Ten strážný je furt ve střehu a já se k tomu náklaďáku neproplížím. Pokaždé si mě všimne a celou misi od začátku nepojedu, abych se dostal k tomu bodu a zjistil, že můžu jet celou misi zase od znova.
Nevím, asi to nejde dohrát z toho mého savu, protože zkouším všecko, ale on hledí zleva doprava a jakmile jsem na určitou vzdálenost, tak nácek už běží pouštět alarm, má pod kontrolou celý tábor - buzik jeden :-/
Pokud je řeč o tom strážném u budky na úplném konci mise, tak toho opravdu zabít nesmíš, jinak je mise neúspěšná, což velmi rychle poznáš. :-) Ale pokud jde o toho vojáka u náklaďáku, do kterého musíš nastoupit a tajně se nechat odvézt do raketové základny, tak toho sejmout musíš.

Jóó, tichá sniperka, tu jsem miloval, kouzelnější zvuk žádná jiná zbraň nevydávala. :-)
Pivo: Zoomování jsem měl defaultně nastaveno na kolečko myši, ale nejlepší bude (pokud jsi to neudělal) si stáhnout češtinu, která Ti nastavení klávesnice přeloží (myslím, že byla na Tiscali, ale dá se určitě i odjinud). Ten, co stojí u náklaďáku, by měl jít sejmout v pohodě, jde spíš jen o to, jestli jsi předtím nezpůsobil nějaký hluk (např. použitím té hlučné sniperky), což se mi tenkrát stalo, čímž došlo k tomu, že byl pernamentně ve střehu a pokaždé si mě všiml, ať jsem dělal cokoliv. Od té doby jsem v průběhu hry pro jistotu dělal speciální savingy, abych nemusel celou hru opakovat.
toho jedinyho co je pred tim vstupem do tovarny zabit nesmis jinak mise konci
Jo jsem tam, ale nevím jak mám obejít posledního stážce u náklaďáku. Všeci jsou mrtví kromě něho. Jinak zoomovat s puškou vůbec neumím.
Pivo: Jaký je to level? Forest? Podle toho, co popisuje Indian, bys měl být v té misi, kde nesmíš vyvolat alarm.
Pivo: sebral si tu specialni tichou sniperku co je za tim kulometnym hnizdem hned pred tim tunelem ? Tim sem je vzdycky sestreli, obesel z leva a skocil otevrenym oknem dovnitr a pak jenom zase vsechny pekne potichu postrilet :-)
Kdybych se posral, tak nemůžu projít v tom táboru k tomu náklaďáku, bo nácek je Bůh a vidí vše a já ho nemůžu zabít, prostě musím kolem něj projít. Kdybych se posral, tak nevím jak zoomovat s puškou a v ovládání nikde tu možnost nevidím. Možná tak dalekohledem, ale nemůžu střílet. Ta hra už mi pije krev :-(
proc je tady opet ten stary obal kdyz ten novy je lepsi a nalezi i ke krabici v ktery se prodaval ?
Indian: To je nápad! A uvádět v činnost Tě budu já, takže se o to nádherně podělíme. To by v tom byl opravdu čert, aby po pár pokusech z 50 % nebylo aspoň 75 %. :-)