tak demo náhodou fajn (samozřejmě zamrzí absence vozidel a volného prostoru), soubojový systém je dobrý, jen mi moc nesedlo namapování kláves, ale tak je to otázka zvyku...by mě zajímalo, proč je limitka tak hnusná
@Garret (23.08.2012 19:55): Já nepřišel ani na to jak se krejt (před pěstma) a to jsem hrál (demo) na gamepadu. Taky jsem při bitkách 3x zemřel. Příjemná změna oproti ostatním hrám :)
@Paul (23.08.2012 19:53): :-D
na gamepadu se má prej podržet d-pad (jenže hraju na keyboard). to je v prdeli, nejprve půl hodiny zkouším, jak zasunout (zbraň) a pak mi nejde vypnout rádio. v nastavení nic, hra na nic neupozorní. ouou.
@Garret (23.08.2012 19:36): Hahah za 30 hodin hraní nemám nejmenší tušení, protože jsem to nikdy nepotřeboval. <3 Ninja Tune & Warp & Softly
jaxe tu do faku vypíná to rádio?
@pipboy (23.08.2012 15:57): Ale vždyť s ním můžeš běžet, úplně v klidu.
Demo ale nic moc, čekal jsem něco jako Just Cause 2 demo - otevřená VELKÁ část mapy a dělej si co chceš. Ale tady je aspoň vidět, že mise maj dobrou náplň.
@pipboy (23.08.2012 15:57): Demo jsem nezkoušel, ale to cos napsal mi přijde dost bizarní - slow mo se mi aktivovalo jen při míření a nepamatuju si, že bych někdy někoho tahal napříč celou úrovní.
Jinak jsem to dnes dohrál a štve mě že je konec. Tento rok zatím rozhodně GOTY, dokonce i zakončení bylo velmi satisfying. Jako hodně dobrej klasickej akčňák.
kruci, to demo me teda moc nepresvedcilo. Asi bych uvital slow-mo pri vault-over jen kdyz zaroven drzm mireni, nebo tak neco. A taky bych cekal ze nepotahnu toho chlapika jako lidskej stit zpatky napric urovni.... no je mozny ze hra chtela at ho celou dobu honim >_> A zadny auta v demu, wtf...
A ta prvni honicka taky, ten chapik na me za kazdym rohem ceka, bo mi dojde stamina, nebo co to melo byt za vtip.
...no asi do toho stejne pujdu a budu doufat ze je to jen hodne blbe poskladane demo >_>
@Red (23.08.2012 15:48): win hipster!
Mno designově mám classic, tedy vzhled 98, ten je nejhezčí a nejpřehlednější. A šlape tam pořád více her než na w7/vistách. Navíc nesnáším když mě nekdo takhle škube.
@Maximus (22.08.2012 16:58): Ja se vam fakt divim, ze ste u tech XPcek zustavali tak dlouho. Nepodporujou nove DirectX, sou 32bitove, nehlede na to, ze designove sou hnusne... Co vas u toho tak drzelo? Navic, ja sem s nima mel vzdycky strasne problemy a jednou rocne mi pravidelne zdechlo OS. Uz kdyz sem presel na Vistu Ultimate, tak sem s ni nikdy zadny problem nemel, to same s W7 Enterprise.
Sakra... když už tomu dal doktor 80%, tak to musí být hratelné :-D
@Kostik (22.08.2012 15:06): Tak to si me potesil, ja mam tedka tenhle.
škoda toho arkádového jízdního modelu a prázdných ulic. řekl bych, že to hře dost uškodilo...
Ja tiež ešte stále používam XP, ale čím dalej tým viac hier ho už úplne vypúšťa. Asi je čas na zmenu :(
@MickTheMage (22.08.2012 16:34): Drahý jsou každý win, ale srdce mi taky krvácelo, když jsem si je kupoval i s Officama... za hry se utrácí snadno, ale za OS ...
@Walome (22.08.2012 16:01): Nj, jedneho dna k tomu muselo dojst :) I z Win98 som prechadzal ako jeden z poslednych, takze nie je sa comu divit. Akurat su tie Win7 drahe jak styri svine.
@MickTheMage (22.08.2012 15:29): Právě díky tomu, že to je dělaný jen na DX10/11, je to tak dobře optimalizované. Stejně jako Battlefield 3 nebo Just Cause 2. Už ten 11 let starej systém zahoď :-)
@MickTheMage (22.08.2012 15:29): Jak někdo někde psal - lidi si stěžujou a přitom chtěj hrát nový hry na starým OS... tak to prostě je :/
@HolyMeatball (21.08.2012 00:06): kamera mi také, spíš při střelbě někdy blbne, méně ..
Ono to nefunguje na XP-kach!!! :(
@Kostik (22.08.2012 15:06): to samé, milé překvapení :-)
Jak ste tady psali jak to komu šlape tak mě hra opravdu překvapila i na mém NTB to jede svižně bez záseků na Normal settings s vyhlazováním na Normal, Kvalita světa na extrem a se zapnutými High Res texturami :)
@HolyMeatball (21.08.2012 00:06): Jo tak s tím souhlasím, a škoda taky že nejde přepínat pohled z auta.
@ViRus (20.08.2012 23:57): Střelba je na gamepadu taky v pohodě, má to lehkej auto aim a navíc parádní využití bullet timeu, překulíš se přes překážku a zamíříš, aktivuje se, každým headshotem se prodlouží...pohoda.
Moc se mi tomu nechtělo věřit ale nakonec jo, je to fakt parádní. A ta optimalizace je přímo snová. Akorát kamera při projížďkách je na mě snad trošku moc funky.
@Paul (20.08.2012 23:57): Po dnešní projížďce si nejsem úplně jistý, kor když to ženeš v "lanbu" nadchodem...
btw: Jedině gamepad, sic nevím jak u střelby, ale jinak fakt jiný pocit ovládání, než klv+myš
@ViRus (20.08.2012 23:54): V garážích jsou jen auta co si koupíš, ukradený tam schovat nejde. Jsi přece polda ;-)
Je to fakt cool teď jsem se jen tak projížděl..... výborný přechod do toho brzkého rána, takový pocit po propařené noci :-)
Jen ta helma na motorce je trochu úsměvná a také, když se napiji u mě doma tak by to nemusel házet zrovna na zem, frajer jeden :-D
Dají se nějak ty auta, které si vypůjčím hodit do garáže nebo všechny prostředky, pokud je budu chtít pod jednou střechou, musím koupit?
@7c (19.08.2012 20:57): Eh steam ukazuje že jsem hrál 17 hodin, to auto jsem si mohl dovolit někdy kolem 15tý. Co se příběhový linie týče tak bych měl být cca v polovině.
"ale taky jsem na něj musel pěkně dlouho vydělávat"
Půl hodiny? .-)
Půl hodiny? .-)
u akcnich her je problem udrzet pozornost, ale RPGcka svym stylem "jeste jeden ukol/dungeon" dokazi udrzet pozornost velmi dlouho. Pamatuji si, jak jsem hral prvniho Zaklinace a dohral ho za necely tyden (!). Ted me to docela mrzi, protoze jsem si ho dostatecne neuzil a znovuhratelnost je hodne mizerna, takze je docela mozne, ze uz ho ani znovu nedohraji. Ale podobne treba u Dragon Age 2 (ano, nic moc hra, ale navykova je dost), Jade Empire, Skyrim a dalsich.
Posledni akcni hra, kterou jsem hral do tri do rana byl Dead Space 2. Ale hral jsem ho jen od pul treti.:-P
@Paul (19.08.2012 20:07): Já teď hrál po dlouhý době hru i po půlnoci (Dead Island s Virusem v coopu), ale jinak taky dlouho nic. A jak říkáš, max hoďka dvě a je třeba dělat něco jinýho.
Jó, kde jsou ty časy kdy jsem jel Flashpoint od desíti ráno do dvou ráno...
Jó, kde jsou ty časy kdy jsem jel Flashpoint od desíti ráno do dvou ráno...
@Walome (19.08.2012 20:04): Já jí měl odemčenou už ve středu díky VPN, ale hraju jí až od pátku...za víkend jsem nic moc jinýho nedělal :-). Jak jsem řekl, tohle je po dlouhý době hra co mě neskutečně chytla. Batman Arkham City, LA Noire, Asscreed Rev...ty jsem hrál max hodinu a už jsem potřeboval dělat něco jinýho.Sleeping Dogs 4 hodiny v kuse do tří ráno, pohoda :-)
@Paul (19.08.2012 20:01): Pěkně dlouho? Jak dlouho je ta hra venku, od pátku? :-D Pašák ;)
Poslední dvě videa, jedno ze závodů (mám nejrychlejší auto ve hře, takže nemaj šanci, ale taky jsem na něj musel pěkně dlouho vydělávat):
Druhý je ještě z bitkaření:
Ještě jednu věc musím pochválit - parádní sountrack. Cinematic Orchestra, Amon Tobin..paráda.
@marwel (19.08.2012 19:12): Chudák Fg, takhle ho tahat do cizích věcí :p
Druhý je ještě z bitkaření:
@marwel (19.08.2012 19:12): Chudák Fg, takhle ho tahat do cizích věcí :p
@Paul (19.08.2012 19:08): To si me pletes s Fg.
@Walome (19.08.2012 18:55): Ty šipky mě štvaly taky - než jsem si uvědomil že díky nim nemusím pořád čumět na minimapu a ježdění je díky tomu příjemnější.
@marwel (19.08.2012 18:57): Wow, můžeš je odstrkovat! Ano, a vypadá to naprosto divně a nerealisticky, protože nemají fyziku ani AI. Já jsem si u tebe zase zvyknul že rád rejpeš aniž bys objekt rejpání hrál, takže to opravdu ukončíme :-).
@Paul (19.08.2012 18:46): Muzes je odstrkovat. Kdyby k tomu vyvojari dali nejakou nadavku, bude to stejne jako v jakekoli jine hre. Jestli je ve SD o tolik lepsi atmosfera a pocit zivouciho mesta nez v Mafii, tak pak si na to sve video natocil to nejvetsi hovno, na ktere jsi ve hre narazil.;-) Uz jsem si zvykl na to, ze se nechas strasne snadno nadchnout a naprosto ignorujes fakta. Takze radsi to ukoncime, protoze to nikam nevede.;-)
A hrat to 1) nemuzu a 2) jedina mestska akce, kterou bych si chtel zahrat je GTA4, ale Social Club a podobny sracky me stale drzi od toho abych vyzkousel byt jen warez verzi hry. Tomu rikam skvela protipiratska ochrana - dej do hry nejakou nasiraci nefungujici socialni sluzbu a mas po piratstvi. Skoda, ze mas pak i po platicich hracich.:-D
@Paul (19.08.2012 18:46): Jojo, tak jsem ty skořápky myslel. Ale jsem si jist, že si rozumíme. Podle mě si to člověk fakt musí zahrát.
Např. mě děsně vadily ty šipky, který ukazujou směr kam máš jet, ale při hraní bych si třeba zvyknul. I když u Just Cause 2 jsem si nezvyk :/
@marwel (19.08.2012 18:29): Měl by sis to zahrát. Možná že to video to nezachycuje úplně ideálně, ale atmosféra toho města je tady boží. Nářkům že je město v Mafii živější se můžu jen smát. Mafii 2 jsem dohrál dvakrát ale na Sleeping Dogs se nechytá. A to se nepouštím do kvality scénáře a dialogů...zrovna jsem hrál misi co se směle vyrovná těm nejlepším z Mafie 1 (a mafie 1 je asi furt na vrcholu co se designu misí a příběhu týče).
A ty skořápky z hitmana jsou myšlený jinak. V hitmanovi jsou to kompletně mindless drones co nemají vůbec žádnou inteligenci, ani v podstatě nijak nereagujou. Je to 5 modelů postav akorát zinstancovanej stokrát aby to dávalo zdání davu. Až v Absolution to bude udělaný (snad) pořádně. V SD takoví chodci nejsou, protože by to nedávalo smysl.
@Walome (19.08.2012 18:15): Dalo by se to zkombinovat. Pokud se projdes po Vaclavaku, tak take uvidis par normalnich lidi a zbytek jsou prakticky take "prazdne skorapky".:-) Ve SD jsou to take prazde skorapky, ale ke vsemu je jich jeste strasne malo. :-D Kazdopadne za srovnanim s Mafii 2 se stojim. Stejny pocet lidi na ulicich, ale Mafie pusobi mnohem zivejsim dojmem. Rekl bych, ze dost dela i zvuk/hluk mesta. Ve videu, ktere postnul Paul je na ulicich prakticky uplne ticho (fajn, je noc, ale i tak) a aby lide neco rekli, musis do nich strcit.
@marwel (19.08.2012 17:16): Hlavně komu by se chtělo stát v zácpách, že?
Ale to je prostě souboj realita vs hratelnost,
V Hitmanovi bylo sice dost lidí, ale byly to jen "prázdné" skořápky, nefungovaly stejně jako jiné NPC.
Samozřejmě, že by to hw zvládl, kdyby si s tím někdo dal tu práci a třeba osekal grafiku - klidně bych bral městskou akci v grafice GTA:VC, ale real life, jak psal Paul :)
Ale to je prostě souboj realita vs hratelnost,
@Walome (19.08.2012 10:36): Ale zvladl. Je to o technologii viz. Glacier Engine (Hitman Blood Money). Glacier Engine 2 a treba jeste engine z AC3 maji zvladat az tisice lidi na obrazovce naraz. No nevim jak u AC3, ale u Hitmana bych tomu se zkusenostmi z Hitman Blood Money i veril.
Druha vec je ale jak to na hrace pusobi. Treba Mafia 2 take nebyla plna lidi, ale presto pusobila mnohem zivejsim dojmem. A to mesto tam bylo propracovanejsi.
Proper Bad Ass.
@ViRus (19.08.2012 15:21): dik, to by slo :)
@ViRus (19.08.2012 15:21): Stejně to je kus od kusu, někomu to půjde plynule někomu ne. Já vím, že mně ne :)
@pipboy (18.08.2012 18:40): Tak vyzkoušené na gts250 defaultní nastavení na medium 1920x1080 absolutně bez škubání.
@Paul (19.08.2012 10:58): Je fakt, že v real life Hong kong by asi nebylo hnutí :)