Mě spíš připadá, že půjde o update, kdy pokud budete na serveru s přátely a oni budou v opačném týmu, tak vám nebude fungovat hlasová konverzace pomocí friends chatu.
zavání to duelem
Tak jsem zvědavý, jaký mod z toho vznikne: http://www.teamfortress.com/war/administrator/
mam dojem, ze na saints.de serverech jsou boti (nebo alespon byvali)
Dunemaster: No jednou jsem s nima hrál a stojí to celkem za prd. Pokud máš internet tak je rozhodně lepší hrát online
Ono by totiz jaksi neslo nejak rozumne naprogramovat boty, kteri by staveli vezicky na ruznych mistech, lecili ostatni, zrali sandwiche atd.
zkoušeli jste někdo tu novou tréninkovou mapu?
Nebude:) Možná později.
Caelos - bude komentář?
Trochu se bojim, az budou pridavat treba i jine casti odevu, aby to nebylo prilis neprehledne, uz takhle mi to obcas s tema kloboukama prijde divny.
Stejně jsou ty čepce k ničemu ne? Navíc naráz můžeš nosit jen jeden, tak co.
To pekne trapny to je, uz si clovek pripada jak v BF Heroes. Ale tak treba casem to uvolni pro vsechny nebo se bez toho budeme muset naucit nejak zit
jo a prijde mi to pekne trapny, ziskavat veci za nakup jine hry :(
A je tu další pokrývka hlavy, Billův baret pro předplatitele L4D2.
akorat ma ted spousta lidi dve capky - deravej klobouk a pytlik na hlavu, kterej na kazdej tride vypada jinak, a taky pribylo 5 halloweenskych achievementu
Memphis: To se týkalo jen mapy koth_Harvest. Vybuchující dýně, z mrtvol padalo cukroví, duch, který straší hráče...
Jak to teď vypadá ve hře? Nějaké změny související s tím Halloweenským speciálem?
"At any rate: If you weren't one of the lucky few who received one of the 10,319 Ghostly Gibus Hats, you can still get your hands on one by dominating any son of a bitch you see wearing it in the Harvest map. It'll look better on you than on a dead man, that's how I see it"
Stejně už to všichni mají. Aspoň ti, co o to měli někdy zájem.
No fakt. Tož to jsou dobří magoři... :-)
2,49€... to je famózní cena. Kupte všichni, kdo jste předtím váhali, rádi zaučíme a následně usmažíme. :)
"From now until 2:00pm PDT, Team Fortress will be available on Steam for the horrifyingly (to our accountants) low price of $2.49! What else can you buy for that price? That's not a rhetorical question, we're interested in all the things we can buy once those $2.49s start rolling in."
Pokud jsem správně pochopil převod z Pacific Daylight Time, tak ta nabídka trvá už jen 10 minut?!
Sorry, we're all out of fine headwear!
A jako dárek (asi) limitovaná edice klobouků zdarma: http://steamcommunity.com/actions/TFGibusSignup/
Na steamu Team Fortress 2 za 2,5 E. :-) Kdo nemá, ideální příležitost... ;-)
zrovna dneska mám šťastnej den! První klobouk!!! :D
Ehm, zřejmě uzrál čas na další event. :)
ano bylo to výborné. Hlavně na Sawmill sme si vás dávali (s Memphem a Dannym). Granary je taková slabší mapa ale zdá se že už sem pochopil jak funguje ten demo:)
Kvalitní event jako obvykle. Ať žije DH tým!!! :-)
Tak abych přidal ještě jeden pohled - mně přijde jako nejlepší pro začátečníka heavy (hrál jsem snad jen za něj a za snipera), ale užívám si jej i teď (jak občas vidno ze scoreboardů :-) ). Soldier mi zpočátku vůbec nesedl, podobně demo (za toho moc neumím hrát doteď).
Jinak souhlas, že hra za spye může být pro začínajícího pěkně frustrující, nicméně engineer či sniper mi přijdou naopak jako celkem dobré postavy i pro začátečníka (tedy za předpokladu, že má aspoň ponětí, jak za ně hrát) - narozdíl od pyra. Ten je sice výborná postava (hlavně s backburnerem), ale u něj doporučuji začít s pozorováním, jak za něj hrají jiní, jelikož na střední i delší vzdálenosti bývá prakticky bezbranný (a v rukou nováčka skvělým terčem pro ostatní) - mnohem více než heavy.
Tak když bych to vzal podle sebe, tak já začínal se Sniperem (měl jsem tréning s CSka, tedy s asi 5tiletou pauzou) a ejhle, během prvních 4 hodin ve světě TF jsem dal svůj rekord u snipera (na dlouho globální, pak jsem se jednou vytáhl s medikem, moje nejoblíbenější postava) v počtu bodů za život, který trvá dodnes :D
Za heavyho je to nekdy strasne frustrujici, nejen ze dochazi neustale naboje, ale proste na otevrenych prostranstvich se heavy proste neuchyti, temer vzdy si jeho hlavu sniper najde a docela me to dost stve:)(a kdyz nahodou si drzi od tela (hlavy:)) snipery, tak ho zase da spy :/). No pro zacatecnika by nebyl spatnej ani pyro , ale v urcitych situacich se to taky za nej moc neda.... takze asi vysledek opravdu je, ze to je tezke za kazdeho:), no musi si postupne vyzkouset vsechny a uvidi za koho ho to bude bavit/jit nejvice:)(nejlepsi je samozrejme menit povolani dle situace). Ja napriklad mam nejradeji spyje/snipera, ale nepohrdnu ani ostatnima:).
ja jedinej, za kteryho totalne bez sance, je spy :) ja na to proste asi nemam bunky
Závěrem bude, že je vše těžké. ;-)
Já si třeba heavyho ani trošku nedávám. Vždy mám pocit, že mi ty náboje snad někdo ukradl a přitom jsem nic nedokázal. ;-)
Mě zas svého času přišel mnohem lehčí Demo než Soldier :)
Řekl bych, že Soldier je mnohem lehčí než Heavy...:)
V poslední době hraju za Soldiera, vždycky když se nemůžu chytit s ničím jiným, ale určitě to není moc vhodná volba do začátku. Někoho trefit tou pomalou raketou není vůbec jednoduché a na první zásah cíl většinou nezničíš.
No nevim u Heavyho je prave casto neprijemne, ze v urcitych pasazich je prakticky nehratelny (tzn. hodne sniperu/spyju), pokud je zrovna v blbe pozici. To za takoveho vojaka by to mohlo byt lepsi, ten neni az tak nachylny proti nejakemu jinemu povolani/charakteru, i kdyz ani nema zadne vyrazne vyhody.
Event zítra 20:00!
Nejlepší na začátek je rozhodně Heavy. Prostě to roztočíš a přestaneš, až dojdou náboje nebo zemřeš. :D
A když tě podpoří nějaký medick, tak možná i chvíli přežiješ, jen bacha na snipery. :)
A DH event podle mě není moc dobrý pro začátek, už mám něco odehráno, ale i tak při něm občas umírám častěj, než je mi příjemné! :D
Caelos: Také je vhodné uvědomit si, že TF2 je týmová hra. Pokud se to snažíš hrát sólo (a všichni ostatní v týmu taky) asi to podle toho bude vypadat. :-D Takže pro začátek je také lepší začít hrát s nějakým tím známým a kooperovat. DH event by na to mohl být ideální. ;-)
Já začínal s demomanem (pořád mám pocit, že tak, jak jsem ho hrál dřív ho už nikdy umět hrát nebudu :-) ), v poslední době hraju nejvíc za pyra - banzáj kamikadze típek, co často umírá v bouři plamenů a za inženýra - někde za bukem schovaného sralbotku, který přesto dokáže slušně srát soupeře a slušně podporovat svůj tým.
Caelos: Zkus se připojit na servery, kde je méně lidí (třeba 16 max), na 32kových už je to pěkná mela a nepřehledné i pro zkušené hráče. Dále je důležitý výběr mapy a vědět, co na nich máš vlastně dělat. Pokud ve hře netušíš, co má vlastně tvůj tým dělat a jedeš sólo, tak zábava klesá na úroveň druhořadé deathmatchové hry (alespoň pro mě).
Co se týče povolání, nejblíže ostatním hrám má asi Soldier. S tím může i úplný začátečník ostatním pěkně zatopit. Specializovaná povolání jako Spy či Engi bych si nechal na konec.
Jinak zítra dáme nejspíš zase event, tak můžeš zahrát s námi.
Jinak zítra dáme nejspíš zase event, tak můžeš zahrát s námi.
Caelos: Tak nemůžeš čekat že po hodině hraní budeš největší borec na servru, já to ze začátku taky vůbec nezvládal ale po takových 5ti hodinách se naučíš základy a pak už to půjde líp
Přesně toho jsem si zvolil:) Pak jsem ještě zkoušel Pyra. Asi na multiplayerovky prostě nemám geny.
To nevím ale doporučuju třeba Heavyho. Ten je myslím pro začátek úplně nejlepší
Ty už jsem viděl kdysi. A nic. Není tam nějaká "tréningová" mapa pro blbečky?
Podívej se na Meet the... videa:)
vyzkoušel jsem to v naději, že to překoná můj odpor k online hraní a vůbec mě to nebaví. Furt tam běhám a umírám. Nuže, co mám jako úplný nováček dělat?
Vynikajici videjko!
Danny:Česky,česky.. :D no mě to nák*nebavilo,mno..ehm..:/
Mirus: JJ, dobré to bylo... ale celou dobu jsem měl neskutečný pocit deja vu :-D