ugraugra: ad komentar:
1+2) Tohle je ciste vymysl majitelu serveru, ve hre to oficialne nikdy nebylo a neni
3) To je dost mozne, asi hodne zalezi, kde hrajes. Zkousel jsi nejake proslulejsi zahranicni servery? Kooperace sice take vetsinou moc ne, ale noobove tam obvykle hraji v mensim poctu.
4) CTF se moc nehraje, protoze mapy jsou udelane pro mensi pocet hracu, coz zase ale verejnost nebavi (vic tam vynikne osobni skill pripadne teamova spoluprace). CP se daji hrat ty offense/defense (Dustbowl apod), zbytek se na pubu opravdu neda hrat.
5) 1GB RAMky se ti zda moc? :) V dnesni dobe pomalu standard. Ale jako jo, TF2 nepatri mezi malo narocne hry. Jinak alt-tab mi vzdycky fungoval a pokud se za posledni cca mesic neco nezmenilo, funguje mi porad naprosto bez problemu. Chyba bude asi na tve strane.