Art: Jak bez Valve-time kompletní? To si snad děláš srandu? Bez Valve a jejich podpory by to už dávno "nikdo" nehrál. Díky pravidelným updatům mají hráči nekončící motivaci proč pokračovat v hraní. Kdyby to vyšlo všechno naráz, tak by se z toho všichni podělali a zájem by po pár týdnech odpadl. Díky bohu že to Valve dělá tak, jak to dělá. Nikdo to neumí lépe. Podívej jak dopadly ostatní multiplayerové akce. Kde je UT? Quake? CoD 4 a další? Nikdo to skoro nehraje, protože ty hry už nemají co nabídnout. A i sebelepší hra se špičkovou hratelností jednou přejde ve stereotyp. Nový obsah do her je záchrannou brzdou.
Art: mě se tenhle přístup právěže docela líbí (u online hry a pak vzhledem k tomu, že jsou updaty zadarmo); hra tak nabývá větší replayability (jestli se to tak dá vyjádřit).
Se nedivte když vyhodili všechny zaměstnance až na dva :)
MCZ: Bez Valve-time bys už měl celou hru "kompletní". :)
Začínám mít chuť zase TF2 rozehrát a toho Spye se konečně naučit :-). Hezké, jak je ta hra i po skoro dvou letech stále ve vývoji.
Tak další den a zbraň, která udělá pořádnou díru do hlavy. :D http://www.teamfortress.com/spyupdate/english.htm
Memphis: Vtipálci :D Ta tabule je výborná a všimněte si co je pod Red Pyro - is a woman/is a man :)
Art: Jde o to, že Valve to video uniklo na YouTube asi 2 dny předem a jak je jejich zvykem, dělají si z toho teď srandu. Dali si sami sobě achievement, že by se měli naučit používat YouTube, u videa je dodatek "Act surprised" a dokonce i v něm je narážka: http://i42.tinypic.com/53mnox.jpg (přečtěte si nápisy na světelné tabuli - vlevo dole :)).
Tak dnes tu máme Meet the Spy video a seznam achievmentu (bez popisku). http://www.teamfortress.com/spyupdate/english.htm a Valve corporate achiev, kterému teda moc nerozumim.
Jinak se mi líbí název jednoho achievu "Who's your daddy ?". :)
Jinak se mi líbí název jednoho achievu "Who's your daddy ?". :)
Pěkný, nápaditý a hodně dlouhý Meet the...Mně se ale stejně nejvíc líbí Meet the Engineer. To brnkání na kytáru, bezstarostný camping, prostě pohodička..http://www.youtube.com/watch?v=ipYkuCZ2IYI
Hej, pekny Meet the.. Akorat se divim, ze ho jeste porad nemaji na offic strankach, nejspis dalsi novinka bude pouze tohle video.
Tak parádní krátký celovečerák :D
Me se libi, jak dycky nekdo udela pekny kratky renderovany video a pak vsichni rikaj, ze by urcite zvladli paradni celovecerak :))
Ale je to pekny :)
Ale je to pekny :)
Perfektní. Soldier mě dostal asi nejvíc "See? Red! No wait, It's blood". By Valve zvládli udělat i nějaký celovečerní animák.
Woohoo! Tohle video se mi zatím líbilo nejvíc ze všech Meet the... videí :).
AiMLEzZz:...a velkýma kozama ;-)
Já bych heavy-ženu viděl na klasickou zavalitou Helgu - švédku s blond dlouhýma copama :D.
Isair: Aby Heavy-Lady nedopadla jako hlavní hrdin(k)a ultimátního sci-fi béčka Nemesis 2. Je to muž nebo žena? Dneska si člověk nemůže být jistý vůbec ničím.
Jj, to by nebylo spatne:), ale zase si nedokazu predstavit heavyho v zenske podobe:D.
Ženská postava v TF2? Hmm. To zní dobře. Dokážu si jí představit jako Medičku, s těma latexovejma rukavicema...
Ale udelat kazdy charakter i v zenskem podani by nemuselo byt spatne, treba takova spionka by vypadala dobre:D.
Sniper update a jeho nová vychytávka - The Razorback. PC-HRY.blogspot.com
A poprvé také někdo z vyšších kruhů mluví o Pyrovi v ženském rodu... Dnes je svět fakt plný konspirací :-D
Myslím, že čerstvě po updatu se dost lidí na DH event najde. Jinak mne to zase tak nešokovalo, protože přesně o tomhle se v některých kruzích spekulovalo už u Scout updatu. Ale určitě to potěší. Zvláště, když byla první Spy vychytávka představena vlastně už u třetího Snipera... :-)
Bylo by zajímavé sledovat, jak se sniper pokouší odstřelovat se spyem v zádech. Ten však dostane elektrošok z autobaterie a sniper ho dorazí. Omyl ! Byla to jen falešná mrtvola (ty nové hodinky) a spy má volnou cestu. :)
Jo za spye take hraji nejradeji, docela se už na ten update tesim. Jen mam obavy, aby to nebylo nake prehnane, nebo nevyvazene.
Spye mám raději než Snipera, takže chválím. :)
Event můžeme dát třeba hned po updatu, pokud se najde dost lidí.
Art: Je to možné. Luk i štít vypadali srandovně, ale rozhodně ne nereálně.
Event můžeme dát třeba hned po updatu, pokud se najde dost lidí.
Art: Je to možné. Luk i štít vypadali srandovně, ale rozhodně ne nereálně.
Kdy že má být ten update k dispozici? A určitě jde o Spye? Mě za něj hrát moc nebaví a představa, že tu v nejbližších dnech bude mapa plná neviditelných lyžařů s doutníkem... hmmmm :-)
A kdy bude další DH TF2 event?
Art: Mohl by. Přece jenom proč by se tak rozkecávali o Sniperovi a jeho zbraních před ohláčením Sniper updatu...
A kdy bude další DH TF2 event?
Tak tohle už sem vůbec nečekal. Říkají, že to bude zatim největší update, tak bych se nedivil, kdyby nakonec vyšel spy+sniper.
Sniper update day 4: http://www.teamfortress.com/spyupdate/english.htm
Tak tohle je nejlepší fór poslední doby. :))
Tak tohle je nejlepší fór poslední doby. :))
Tipuju, že druhá zbraň na dálku bude bumerang :)
Štít,luk... asi si za chvíli budeme hrát na rytíře. :D
To bude komedie: http://www.teamfortress.com/sniperupdate/ :)
Konečně se dočkáme toho payload závodu, který už měl (asi) být v scout updatu. Sem hodně zvědav, jak to bude probíhat. Zvlášť, když vozíček sjede zpátky v případě, když ho nikdo nebude tlačit (aspoň tak to chápu z toho roztomilého dopisu :)).
Hmm, že bych začal TF2 opět hrát? Koneckonců z QL/CTF se mi už začíná dělat špatně, jelikož zábavných (vyrovnaných) her je tam tak max. 20%. Jen teď asi v TF2 bude zas hodně sniperů...
Tím je TF2 typické, člověk chvilku není ve hře a ona se zatím kompletně změní...:)
NateLogan: absence laseru.
Luk sem fakt nečekal. Chápu to tak, že tě přišpendlí ke stěně a ty pak budeš jednoduchej cíl jak pro něj, tak pro zbytek týmu.
Že bych si zase trochu TF2 zahrál? Krom jedné nedávné půlhodinky jsem na něj nesáhl minimálně 3 měsíce :-)
Sniper update: Ten luk vypadá podezřele, jakou bude mít sakra výhodu krom přišpendlování ragdoll panáků na zeď?
Už se to blíží http://www.teamfortress.com/sniperupdate/
A zde píší o nové zbrani pro Snipera: http://www.teamfortress.com/post.php?id=2477. Půjde o něco více kontaktního. Že by nějaká lovecká puška bez optiky a s notnou dávkou damage i do těla (či něco na ten způsob)?
Trocha nových informací http://www.2fort.cz/news.php?readmore=265.
Je to tvoje.Pojď na Steam.
Já bych poprosil (no jo jsem hrozná vyžírka):)
Nabízím Guest Pass.Hru je možno hrát do 26.5.09
Napiš jak jsi na Steamu.Kdo první napíše,toho je.
Napiš jak jsi na Steamu.Kdo první napíše,toho je.