@jones1240 (25.03.2025 04:03): No, mě právě překvapilo, že jsem o hře s tímto názvem nikdy neslyšel, i když jsem věděl, že Spooky Doorway na něčem pracují. A když jsem si otevřel steam stránku, tak i ten vizuál mi přišel povědomý. A ono je to prakticky totožné, jako "tehdejší" Eldritch House. Dokonce i steamovou stránku to mělo už asi tři roky a teprve teď v posledních dnech ji přejmenovali. Původní trailer vyšel dokonce už v roce 2021.
@jones1240 (18.03.2025 10:42): Cool ja ich hry mám rád, takže sa teším. Epizóda v írskom hrade z Fumble in the Dark bola asi moja najobľúbenejšia. Aj keď som teda prekvapený, ak som to správne pochopil, že ich nová hra má byť vážna.
Tvůrci Darkside Detective oznámili novou hru, konečně to vypadá jako něco zajímavého a co bych rád zkusil :)
@ghost (05.02.2025 07:41): Zle si pochopil príspevok. Pri tejto hre aj prvej časti, vydali určitý počet prípadov, ktoré po vydaní rozširovali postupne o niekoľko ďalších. Ja som sem písal vtedy, keď už boli všetky prípady vydané.
Ak náhodou niekto váhal nad kúpou, kým nebude hra obsahovať aj všetky tri bonusové prípady, tak včera bol pridaný posledný a táto "sezóna" je tak kompletná.