To není žádný překvápko, ne? Vždyť takhle je to už od Oblivionu...
A je to tu. Tfuj.. *odplivne si*
Heh, Skyrim primárně určen pro konzole - PC verze bude port...
Já se Skyrimu už nemůžu dočkat a z toho gameplaye jsem byl unešenej. Graficky mi to přijde parádní a věřím že to bude zase bomba.
Grafika rozdily mezi dily snizuje, aby to pak nebyl takovy propad.:-)
marwel: Povedené, ale neplatí rovnice Dagger>Morro>Obliv? :)
Drolin: Ale to prvni, co rozhoduje o kvalite bethesda rpg.;-)
MtM: Jistou roli v tom hraje i to, že to komentuje Howard :)
marwel: Grafika je to poslední, co rozhoduje o kvalitě rpg hry.
marwel: Grafika je to poslední, co rozhoduje o kvalitě rpg hry.
Drolin, Vic, marwel: *facepalm* ;)
Dokonce ani graficky to neni zrovna dvakrat bomba. Ok, ma to vyrazne lepsi modely postav a priser nez ma Oblivion (ale to ma kde co) a trochu odlisny graficky styl, ale na detaily to nebude takovy rozdil. A kdyz k tomu ma vypadat PC verze stejne jako konzolove, myslim si, ze revoluce se konat nebude a kral zustane nepokoren (Zaklinac 2).
Ale gameplay se mi docela libil. Celkove to vypadalo dynamicteji nez Oblivion a ten novy graficky styl mi take vic sedi. Tak uvidime no.
Vic: Pravda, po výborném traileru jsem čekal téké víc.
Mě se ten gameplay teda moc nelíbil. Krom používání každé ruky jinak sem výraznou novinku nenašel.. je to jako Oblivion s modem Skyrim..čekal sem mnohem víc po těch letech těšení a práce.
Není.
Tak FO2 vznik za rok a přesto je to nejlepší hra.
(a enginu u Skyrimu je myslím modifikované GameBryo)
(a enginu u Skyrimu je myslím modifikované GameBryo)
Jo, je to málo.
Bodkin - tri roky (resp. dva a kusok) sa ti zda malo prace na Skyrime? :) (a to hovorime o plnom nasadeni, podla Todda Howarda zacali pracovat (pre pordukcia) na Skyrime uz po dokonceni Oblivionu, praca naplno po dokonceni F3.
Tak, do hry to vrazit je zbytečné. Do 11/11/11 to snad ani nemůžou stihnout pořádně vypilovat.
Takže, udělat dojem, ať to koupí spousta lidí a omoduje to, aby to bylo hratelné.
Garret - to be fair, DLC pro FO3 a NV už byly celkem slušný, a i ten Oblivion se dočkal výborných Shivering Isles. Horse Armor byl fakt hodně moc nepovedenej experiment (ikdyž, prachy na tom určitě netratili, takže jak se to vezme).
mtm - nj tak zenimax je parent company. Prostě Altman, Trump, Bruckheimer atd.
mtm - nj tak zenimax je parent company. Prostě Altman, Trump, Bruckheimer atd.
Paul: skor Zenimax ma kopec prachov, ne? :)
vydají jedno DLC s novým odstínem ocasu pro koně v Oblivionu a mají to zpět během několika hodin...
Bethesda má ale prachů :-).
Garion: Ok, tak uvidíme :)
Drolin: No na youtube je video a tam autor rika, ze jeste vsechny podklady ma a ze ma krome ostrova hotovou i polovinu hlavni linie atp.
Garion: No, myslím že už se na tom nepracuje. Sle screenshoty povedené - myšlenka RPG na tropickém ostrově zní lákavě.
MickTheMage: Lepsi, diky :)
Drolin: Co toto? http://www.silgradtower.net/Websites/Valenwood/9550-I.htm
Drolin: Co toto? http://www.silgradtower.net/Websites/Valenwood/9550-I.htm
MTM: Chytlo mě to teprva u té "Morrowind" části ke konci. Ordinatoři se jim rozhodně povedli.
Garion - Nefugnuje? Hmm, tak skus priamy na youtube
Jinej link by nebyl?
Vida takovéto trailery jsem hrdý na to, že jsem Slovan. Za takový mod bych klidně zaplatil..
V tom trailery vyzera ten engine Oblivionu najlepsie za celu jeho existenciu. Holt, ruski moderi :))
Díky, mě bylo divný, že bych takhle zásadní informaci nevěděl.
Vloudila se nam sem diskuse k Age of Decadence - indie RPG od 'odpurce' behesdackych RPG. Na to bude demo, na Skyrim urcite ne.
Tak to já se na Skyrim těším jak na nic, kvůli němu pořizuju nový PC. jen si nejsem jistý tím demem. Jste si jistý že má být?
Kéž by jim těch 5 let stačilo. Tak už jich může být rovnou šest.
Bodkin: Škoda že těch borců nebylo pět.
Ano, v příštích měsících mají vydat demo a je mi jasné, že to bude velmi zajímavé. Člověk aby ani neřekl, že na tom dělají čtyři borci už pět let.
Bodkin: Vypada to dobre. Musim si to nekam poznamenat abych nezapomel hru sledovat a pri vydani ji neminul.:-)
Zoltan: Tak od toho taky nemám daleko=D F3, Oblivion, FNV...
Say: Ano, podpora modů je největší klad Bethesdy.
RNDr: Já to taky zkoušel, ale nudilo. Když jsem tam napráskal mody jako OOO, grafické patche, nové úkoly apod., strávil jsem u hry najednou kolem 100 hodin. Nikdy jsem ho ale nedohrál, bo mě víc bavilo toulat se než plnit hlavní quest :)
Zoltan: Nepřeháněj. :) Já hlavní linii a 90% vedlejšáků dohrál bez jediného modu a hratelnost byla parádní. Jediné, co kalilo v pozdější fázi hry dojem, byl levelscalling.
Já se těším na Age of Decadence.
Zoltan: To je zase ale positivní stránka. Že stále podporují modderskou komunitu. Jee, to bude zase hodin v tahu...
Say: Zase 20 giga modů aby to bylo hratelné :D
Vic: Spíš jsem zvědavý jak to zase zprasí.
Vic: A jak. :)
preview na Skyrim. Těšíte se ?
Já jsem dlouho odkládal tu GOTY edici a už ju tam nemí :(. Zkus jim třeba napsat mejl nebo si to rezervuj, někdy se stane že jim takový věci dorazí, ale v naprosto směšným počtu.
Nemá někdo tucha, kde by se dal sehnat kompletní Oblivion včetně obou datadisků za nějakou nízkou cenu? Podmínka je krabicovka a český obchod. Na Surtepu je mají (nebo měli) za super ceny, ale chybí jim tam Knights of the Nine. A nějak nemůžu nic podobného najít.
NateLogan: Když dlouho něco náročného hraji, tak je fakt, že ten tah vzduchu kolem prstů (WASD) nějaký je. Že by to bylo nějak rozehřáté to ne, to spíš GPU, které je kousek níž... Ale... Mě to asi taky táhne vrchem. To je dobré vědět=D