@
Aba (24.04.2013 10:16): Přesně tak :D prijdu do baracku a typek na me cumi a rikam hele vemu si tyhle sperky a tuhle zbran.Ale nic si nevidel ! A odchazim a jen se zamnou otaci a kolikrat se stane, ze semnou pak nechce navazat kontakt.A nebo pri konverzaci ti rekne, ze si mu to ukradnul a ze zavola straze myslim v oblivionu to bylo.
Jako myslim si, ze uz je doba, kdy by na tom opravdu mohli zapracovat..
Treba jses zlodej, ale zabijak nekdo te pristihne ty je pak zabijis a mestem by se sirily drby hele slysel si to ? Nekdo zabil starou krupeckou a vcera mel podrizlí hrdlo starej mrzomor.. Apd
Jses novej ve meste vsechny zabijes vykrades zustanou jen straze :D. to je tak ironicky smutny..
Jo ja mam ve skyrimu MAga a ted bacha maga, co ma plamenomet a pouziva ohnive koule a nahodou jsem nasel trpaslici luk a je ze me mag s loveckejma schopostmi a aby toho nebylo malo jsem opancirovanej nejakou super zbrojí.A v kapse nosím jeste kladivo :D
Jinak vetsina kouzel, je fakt nepouztelnych a nebo strasne slabych.. Hraju na nejtezsi obtiznost a kouzla krom te koule a toho plamenometu nepouzivam.
Nejvíc bylo epicky, jak jsem zabijel draka snad 15 minut to bylo hned na zacatku kousek od toho mesta a tedka ? :D Tedka drak je behem chvilky mrtvy.. Treba takovy Medved to je vízva!
proste se nepouci.. V oblivionu ta obtiznost byla az tezce nesmyslna :/ treba ebenovy luk ze sipy a 15 ran do kraba 10 ran do krysy srnka podobne.. A kdyz jsem potkal enemaku tak jsem nemel sanci..