No než milostivě postavička začne sekat mečem..to je to že musím*vyčkat až meč chytne plamen*.No já vím že vykrývám údery,no..ale přeci jen nějaký údery chytnu.Já vím,zase nemůžu hrát na nesmrtelnost.ok.Uzavřeme to.Loadování..no je krátký..ALE zdá se mi že je snad všude.
Sem něco namíchal a vypil.Účinek žádný*aspoň sem si nevšiml..těch plovoucích upozornění a různý keci při boji je mnoho..asi sem přehlídl.ještě malá otázečka,borci.Jdo nějak spomalit*plovoucí upozornění na úkoly?bo to nestíhám číst..jasně,přečtu si co za úkol mám dělat(menu-úkoly)no jen taká drobnost,mno..
Garret:Jo,to sem nějako pochopil..měl sem nějaký ingredience a dal sem tam mozek utopence.Nic-žádný viditelný výsledek.Ještě zmatkuju..mno..já si dám záležet