Bezva, tak jsem se vratil o hodne saveu a par questu zpet pred Beast, abych mohl namaxovat a zacit vyuzivat Aard. Kouzlo je opravdu fajn, diky nemu a rychlymu knockdownu jsem bez problemu vyridil jak toho sefa ghoulu v krypte, tak nacelnika tech vodnich frajeru u mlyna. Ale - u Beast je Aard nepomuze, respektive ji nedam zadnej knockdown, jak psali na ruznych forech, maximalne ji to zpomali tak na 2 sekundy. Ten souboj je absolutne prestrelenej. Nejenze se k nemu musim proklikat pres tunu dialogu, ale zmizi mi i vsechny potiony, takze kdyz chci hned na zacatku boje nahodit swallow a blizzard, tak kdyz to Geralt vychlasta, Abigail je skoro mrtva, coz by ani tak nevadilo, protoze je stejne uplne k hovnu a ten jeji 1 heal na zacatku boje, kdy mam jeste plny zdravi, me fakt vytrhne. Hned na zacatku se na me krome Beast vyriti dalsich 6 coklu, ktery group bojem sejmu, ale neustale se obnovujou dalsi a Beast me v pohode ukouse pote, co mi da stun, zatimco Abigail na to vesele cumi. Mec mam namazanej tou vodou proti ghoulum, ale Beast dostanu maximalne na polovinu zdravi. Aard k nicemu. Tohle autori mirne presrali, kdyby tam aspon byla moznost sejvnout si hru po tom zdlouhavym pokecu s vesnicany, tak bych nerekl nic, ale tohle je fakt extremne frustrujici zalezitost.