Celkem mne překvapilo, že za tímhle je Ubisoft. Nějak jsem tuhle informaci vypustil a musím říct, že šlo vidět, že tahle značka je jejich oblíbenou. Vše je vyšperkovaný do posledního detailu a na tu dobu, graficky hra vypadá pořád dobře. Jasně, cut scény trochu pokulhávají, ale naopak dabing se snaží vše vyrovnávat a ten je opravdu profesionální. Ani s ozvučením hry jsem měl problém.
Ale poďme si říct něco o tom hlavním a to je stealth. Nejsem žádnej odborník a moje znalosti končí u série Hitman a tohle bylo taky fajn. Dokážete tu projít kolem nepřátel bez povšimnutí a některé mise jsem opravdu udělal bez zabití. Hračiček na pomoc má Sam celkem poskromnu a tam vidím velké mezery. I když vylepšení obleků můžete dělat, u těch zbraní by šlo vidět klidně daleko širší arzenál. Ale právě stealth funguje. Nepřátelé jsou tak akorát, někteří jsou teda tuzí a když dojde na boj a vy nemáte na to potřebný arzenál, budete si ho muset velice rychle obstarat, jinak nemáte šanci, což je fajn na jednu stranu, ale na druhou prostě když se vám nedaří, tak to začne být frustrující a musíte mise pořád opakovat, naštěstí systém ukládání je bez problémů. A mise jsou rozmanité, jezdíte po celým světě a vše funguje.
Mne to vlastně překvapilo, že na tu dobu je to opravdu fakt dobře udělaná hra. Šlo vidět, že ta značka měla co do sebe. Jen je škoda, že už nepřišel další díl.
S charaktery postav jsem neměl problém, akorát Sam mi přišel takový trochu rambo, ale asi tak má bejt. Uvidíme v dalších dílech. Každopádně to byl fajn výlet a mám v plánu tuhle značku prozkoumat trochu víc. Aspoň na tohle může být Ubisoft hrdý.
Pro: grafika pořád ujde, rozmanitost misí, stealth, velká variabilita možností jak dohrát mise, délka je tak akorát
Proti: malý arzenál zbraní, pokud se vám něco pokazí a přejde se na boj, tak bez účinných zbraní nemáte šanci, není další díl, občas zlobí kamera, technický problémy se spuštěním, cutscény se moc nepovedly