@Garret (17.09.2016 18:25): já z homefrontu zatím nic kromě prvních dvou hodin nehrál, takže je porovnat nemůžu, ale Division, ač open world, tak je celkem lineární. Ten manhattan je rozparcelovanej do čtvrtí a každá má svůj rozsah levelů kdy tam jít. A jinak je to prostě obyč střílečka, na nějaký taktiky se moc nehraje, ikdyž skillů/perků je to spousta, ale nic moc zajímavýho.
Já právě jinak už hraju i střílečky na gamepadu, protože umožnuje hraní na plazmě a hry na tom vypadaj mnohem líp než na monitoru (zrovna u Division je ten rozdíl fakt epic jak to hraje těma volumetrickejma světlama atd), většinou je to v pohodě, ale tady je to prostě laděný na multiplayer, někteří nepřátelé jsou tak bullet spongey že sežerou několik zásobníků z assault rifle..