@Vivaldi (27.11.2024 18:42): Souhlasím, že ta kapitola, kde se proplouvalo trubkami, byla trochu zbytečná, zdlouhavá. Hlavně to bylo trochu bludiště a mapa je tam nepoužitelná. Ale nebyla to zas taková hrůza a ani to není nic extra dlouhého aby mi to zkazilo jinak výborný zbytek.

Ovládání na klávesnici si nedokážu představit jinak. :D
@Fritol (komentář): Som rád, že si si to užil... rozhodne viac ako ja. Väčšina mojich problémov boli viac-menej detaily, ktoré by som tak nejako prekusol, jediné čo ma tak trochu dosť rozhodilo bolo pridanie posledných dvoch kapitol, ktoré podľa mňa prišli v čase, kedy už hra mohla skutočne skončiť, a bolo by to podľa mňa v tom bode silnejšie. Minimálne som mal pocit, že všetko podstatné bolo povedané.

A ešte musím dodať, že plaviť sa s ponorkou skrz tie trubice bolo pre mňa nadmieru vyčerpávajúce na to, aby som do všetkého nevrážal. Keď som to hral som ešte nemal gamepad a bolo to dosť náročné tam manévrovať.