Ehm, padá mi Vietcong = nejde vůbec spustit...prý je to kvůli Windows 7, je to možný? A jestli jo, dá se s tím něco udělat?
Doporučuji - v JRC v akci 2 hry za 399 je právě Vietcong 2 Gold - je zde původní vc s datadiskem a vc 2 - ostatní hry v nabídce jsou taky dost slušný - bacha, ve stejné nabídce je i samotný vc, tak ať se nenapálíte :)
Kubulus: na pokracovani cekam marne od roku 03, rad bych se vratil k Hawkinsovi a natrhl par rakosnikum zadky, proste pokracovani kvalitni jednicky, Vietcong 2 je paskvil, ktery ani hrat nehodlam, je skoda ze to zatim nechavaji ladem...snad nekdy v budoucnu...
Ty vole =D Pivo -- to je ale pí*ovina co si napsal. Ale nasmál jsem se :-D
Pivo si kdykoliv vezme i ty Dukovy, když bude chtít, takže only Pivo :-)

Plave Pivo v jezeře a něco ho zatahá za pytel a ptá se: +2 nebo -2, tak Pivo si řekne, že radši +2. Připlave na břeh a vidí, že má 4 koule, tak si řekne: Poplavu tam zpátky a jak se mě to zeptá +2 nebo - 2, tak řeknu -2 a budu mít zase 2. Tak Pivo plave na to místo, něco ho zase zatahá za pytel a ptá se: +4 nebo -4?
Duke Nukem: I've got balls of steel!
Pivo Pivokus: I've got balls of crystal!

A teď kdo je víc "IN"? :)
Taky jsem si vždy přál křišťálové koule :-D
To by se dobře škrábalo na pytlíku :-D
oki, ale radej ti to poslu PM todle bude o dost drsnejsi detailnejsi a uchylnejsi a nechutnejsi pac Piva uz trochu znam tak muzu podrobnej vestit z te me kristalove koule :D, za tohle bych se bal ze dostanu nejaky postih ci co :)
Dobrý příběh, nechcete někdo vymyslet ten můj? Fg, ty jsi poetická úchylná duše, jak má být, vymysli strýčkovi Pivovi něco :-D
njn pak hodi granat ucitelce do kabinetu a zase to svedou na nasili ve hrach, clovek se tak uz proste musi narodit, s nakou tou vadou vnimani reality :D

btw Dines tak v 16ti sestavi svou prvni nuklearni hlavici, domluvi se s Iranem a Severni Koreou na odpaleni a nasmerovani na Washington, nacemz nechutne zbohatne, jenze se ukaze, ze do toho nesehnal prave plutonium, tudiz bude pronasledovan radikalnimi skupinami po celem svete, bude se skryvat a stane se zoldnerem....pozdeji si zmeni pohlavi, aby skryl svou identitu, pote se stane prekupnikem zbrani a bude to nejvetsi dodavatel zbrani pro blizky vychod, Afriku a Asii, nakonec zemre pri havarii sveho vlastniho letadla, ktery pilotoval, protoze mu jeho nova 20ti leta zvrhla pritelkyne zacala blowjobit jeho cvrcka, ktereho nebyl ochoten se vzdat, nakonec to zaparkoval do skaly a tak zemrel 87lety Dines v uspokojenem stavu na zastavu srdce, jeste driv, nez letadlo stacilo narazit do skaly. Smutny to konec, ale zivot mel zajimave akcni, splnil si tak sen z mladi, kdy hral akcni hry, tak nejak se od zbrani nemohl odpoutat a provazely ho celym zivotem. Dojemny to pribeh.....
Začíná to střelnicí ve sklepě a končí masakrem ve školách (prý kvůli hrám... hmmm :D)... Vietcongy na vás :)
PSychopatem mě ještě nikdo nenazval :-D a to není všechno, ani nechtěj vědět, co děláme s kámošema venku - neuvěřitelný bordel. Petardy, rakety, kameny ... ani nechtěj, abych pokračoval :-D
A do prdele - máme tu pychopata s neomezenými možnostmi a tak mladého. Takže, zbytek databáze pěkně na něj slušně, ať ho nerozhněváme. Začnu já : Dinesku, nepotřebuješ něco? Stačí písknout a pooky hned přiběhne, jen mě prosím nezabíjej - mám rodinu a děti, nedělejte to!
Ano, před školou jsem to vytáh na kámoše, dostal do nohy, lehl. Já to hodil kámošovoi a řekl "zpráskej ho!" :-D A někde v blízkém paneláku začala nějaká histerka vřískat :-D Hračka to je fakt skvělá.
hmmm brzy o tobe asi uslysim ve zpravach :D
jooooooooo teleskop je dobra hracka sam sem se s tim dobre namlatil i schytal par ran, je to brutalni hracka :D au au bolave vzpominky :D
Fg: Dá se to vše nastavit v menu.

Dines: Pěkně:) To abych nejezdil do Frýdku.

Nejlepší zbraň jsou pušky, třeba SKS Simonov, kulomety jsou k hovnu. S tou M60 v tunelech to byl vtip, tahat sebou takovou krávu, ale dá se to. Já jsem si vždy bral pušky.
no ty kraso :D ve trinacti chodit ven s revolverem samozrejme bez zbrojaku( i clovek se ZP by mel problem, sou za to celkem mastne pokuty a jeste k tomu s naboji a jestli este v komore? :D), tady se chce asi nekdo pomstit rodicum za nevydarene Vanoce, jestli chce dostat rodice do krimu jen tak dal :D sikovny chlapec ;)
To maji rodice sbirku nebo si to slohnul nakymu mafianovi? :D
Dines: A taky proto, že by ses mohl najednou ocitnout v profesionálním bulváru v Blesku a to s titulkem "Hry kazí mládež - tentokrát brutální hra od českých tvůrců!".
Dines: no funkcni bys asi tezko mel :) mit zbran kategorie A v CR uz je docela narocne :)
Kalašnikov není špatná zbraň, ale ve hře se mi nelíbila. Já sám vlastním Ak-47, mám ho doma vystaveného. Ale je to znehodnocená zbraň, čili se s ní nedá střílet.
M16 měla pro mě lepší zaměřování, takže jsem si ji více oblíbil. 19 nebo kolik nabojů mi nevadilo :)
Dines: M16 byla dobra ale bylo tam malo naboju, tak sem casto braval AKcko
Caelos: dobry napad to zkusim...to je na nejtezsi obtiznost nebo se to da nekde samostatne ten hud vypnout?
Já do tunelu jedině Colt 45. s tlumičem nebo bez a případně M16. M60 se mi nezamlouvala, ani v tunelu, ani nikde jinde. Nepřesná, zameřování na hovno a vůbec, celé se to ku*evsky hýbalo. Pro mě je nejlepší zkrátka M16, jak v singplayeru, tak v multiplayeru. Když už jsme u toho, hraje tady někdo multiplayer? Já ho hrál tak rok, po té jsem se vrátil, ale teď už na to nemám čas.
Danny: No co, byla to moje první vlastnoručně koupená hra za plnou cenu na PC, navíc ještě k tomu česká... To se prostě muselo dohrát :)
Nate: To jsem netušil, že jsi až tak hardcore... to mi připomíná jak se v začátcích PC her kreslily na čtverečkovaný papír dungeony :-D
Do tunelů jsem si brával M60. Mohlo tam těch Charlie být víc, takhle to jde levou zadní.

Mimochodem, přejetí bez baterky, pokud už má člověk Vietcong odehraný, tak doporučuji projít hru s kompletně vypnutým HUD. Je třeba ručně mířit, žádný radar, ukazatel zdraví... Takto mě hra hodně bavila, byť jsem častěji zdechal. Ale já se poradím plížit džunglí i tři hodiny.
Jo, ty druhé (nebo už třetí?) tunely byly hardcore, já si k nim poslepu kreslil mapu :)
Jo, to si pamatuji, jak jsem nevěděl, jak se zapíná baterka a házel jak debil ty chemická světla a stejně mi to nikam nedosvítilo :-D Ale bez baterky bych to teda nezvládl, rozhodně ne mise Podzemní město, nebo jak se to jmenovalo.
Fg: Njn, já to myslím také zkoušel... Ale jako mohli dát do manuálu, jak se zapíná baterka. Do nastavení mě tenkrát nenapadlo kouknout.

Trochu mi to připomíná situaci u The Getaway, kde v manuálu nebyla ani zmínka o léčení a já na to přišel až v poslední misi, která se bez léčení fakt asi udělat nedá :-). No, koho by napadlo, že se dá léčit opřením o zeď? Což je BTW docela promakaný kompromis s dnes tak populárním auto-healem a klasickými lékárničkami (a navíc už v roce 2002).
NL:tak to si dobry, na to bych po 10min nemel nervy, nakonec sem klasicky pamackal vsechny klavsesy...a budiz svetlo! :D ale ted sem uplne dostal chut si to zahrat:) hlavne Fist Alpha
Fg: Jo, pár hodin sem a tam, využívat změny polohy zaměřovače, jít podle zvuků a doufat, že se člověk někde neotočí a nepůjde špatným směrem :)
NL: joo o baterce sem tenkrat taky nevedel a jen sem hazel ty fosforeskujici trubice, kdyz mi dosli u toho prvniho "skladu" tak sem sel bez baterky, ale v ty tme to bylo psycho, pak zacala cvachtat voda, ale rek bych ze uplne cely to bez baterky projit nejde, leda bys tam bloudil par hodin...
A zkuste si je schválně projít bez baterky :). Mě se to jednou povedlo (tenkrát jsem neměl páru, jak se zapíná a v manuálu se nic nepsalo) a zážitek to byl nezapomenutelný.
JE pravda, že ty tunely nebyly vymodelovány a navrženy přímo reálně. V jiných filmem jsou ty tunely temné a nic nevidíš, ve Vietcongu ale vidíš vše, i krysu. Nicméně stále je to super.
Caelos: Což o to, ale zde byli debilně navrženy. Neuvěřitelná předvídavost, kdy na tebe něco vybafne mě znechuťovali pokračování v cestě a mnohokrát jsem hru vypnul. Že bych absolutně nenáviděl dlouhý klaustrofóbický tunely se říct nedá, ale zde to byl vrchol. Klíďo bych se bez toho obešel s dojmem, že Vietnam se nemusí nutně odehrávat i v tunelech.
Pooky: Ať tě ta část bavila či nebavila, tak to nic nemění na tom, že tam ty tunely být musely. Bez nich by to nebyl žádný Vietnam, ale válka v nějaké džungli. Já jsem si je užíval, stejně jako celou hru, kterou jsem při prvním hraní doslova hltal.
Nechápu, co všichni mají proti těm tunelovým misím. Pro mě to byl nejsilnější zážitek ze hry.
Neví někdo, jestli se dá někde (kde) nebo jakýmkoliv jiným způsobem (neof. patch) zapnout ve hře vertikální synchronizace? Zkouším to hrát na booku a na tom LCDčku mi tak jaksi přeskakuje obraz (nic hroznýho, dá se to hrát, každopádně plynulejší by to bylo lepší).
Vyřešil někdo problém s padáním hry ve Win Vista (64bit i 32bit) při rozhovorech vysílačkou? A vypnutí zvuku nepovažuji za řešení :-).