Memphis: išli vypnúť hlášky priamo jednotiek v hre, nešli vypnúť príbehové rozhovory.
Mne sa napríklad ľudská kampaň páčila, za najslabšie považujem postupné likvidovanie elfských brán v Undead kampani. Inak ma to celé bavilo, inak by som nedal hre toľko koľko som dal. Multiplayer som vždy hrával len rekreačne s kamošmi, to že na progamerskej úrovni to nemá variabilitu mi je absolútne jedno. Kampane mi prišli dostatočne príjemne spracované, misie variabilné, príbeh bol na to, že je to stratégia silno zapracovaný (čiže žiadne videjko raz za niekoľko misií ako v iných RTS). Animačky pekné, strany variabiľné, grafika mi nevadila, nepotreboval som to max nazoomovať, aby som videl Arthasov hranatý xicht. No ale asi radšej napíšem, zajtra alebo kedy komentár. Občas mi to pripadá, že ľudia W3 odmietajú nie preto, že by bol zlý, ale preto, že mal komerčný úspech.