Komentáře

Dle mého vynikající hra, která své kvality předvádí až postupným hraním, navíc skutečně s jistým puncem vyjímečnosti starého Wolfensteina, s jistým vlastním osobitým kouzlem, jež mi bylo v tomto případě opravdu sympatické a milé.

Ta hra se jako drsná střílečka vyložit nedá, spíše jako arkádovité střílení, kde temná a těžká atmosféra je stále prosvětlena něčím pozitivním. Atmosféra města a skrytých NPC postav i postupná přeměna mi přišla jako základní poznávací znamení této hry..Veil a líbivé zbraně s upgrady pak kvalitu jen podtrhly..

Osobně mě hra nesmírně zaujala, pro svoje kouzlo..Jen škoda, že k tomu kouzlu je potřeba se probít..

Pro: sympatické kouzlo hry, zbraně, upgrady, město, veil, líbivá grafika, poklady, postupná přeměna města, do něhož tak nějak časem hry patřím..

Proti: kromě pomalého rozjezdu, jsem žádné proti nenašel..

+7 +12 −5
Velmi slabé. Hra je plná nadpřirozených sil, jakýchsi čarodějů kteří tvoří štíty před vaše protivníky. V podzemních kobkách sbíráte amulety se kterými lze zpomalovat čas podobně jako v Maxi Paynovi atd.. Autoři jako by se z vyčerpané látky Wolfensteina snažili vytřískat něco víc. V kulisách světové války to ale zoufale nefunguje. Grafika je velmi rychlá, ale zcela podprůměrná. Konzolovitost ze hry srší na každém rohu. Pokud ale nemáte co hrát, muže nový Wolf znamenat možnost jak se na pár hodin zabavit.

Proti: Restart značky se nepovedl, museli jsme si počkat ještě pár let

Patřim mezi lidi, co to srovnávaj z předchozím legendárním dílem RTCW a podle toho bude vypadat i hodnocení. Hra sama o sobě má obrovskej potenciál, kde existuje tisíc různejch způsobů, jak ho využít. Problém je v tom, že je jeden způsob, kterej neni dobrej a právě ten si tvůrci vybrali. Předchozí hra disponuje parádnim příběhem, skvělou depresivní atmosférou a divnými nepřáteli, zatim co zde je všechno naopak. Atmosféra nulová, nepřátelé strašný, akce nezáživná. Grafika je slušná jen na několika místech, jinak je prostě hrozná. Hra je plná rádoby skvělejch efektů, který se tam vůbec nehoděj a fakt, že na hře je nejlepší úvodní filmeček posouvá tohle dílo na temný dno. Byla to skvělá "áčková zábava", teď je to tupá "béčková" hovadina. Prostě nic, co by mě donutilo říct: WOW

Pro: pár dobrejch momentů, jinak nic.

Proti: grafika, nudná akce, nudný nepřátelé, příběh, až moc velký sci-fi

-3 +7 −10