@
orromis (08.11.2014 10:38): Já taky ne :), to není o píčovinách, ale o tom, že ten antivir = je zaobalenej vysavač peněz.. Ted už jsou lepší a lepší ( vysavaci) , kdy člověk si řekne aaaa nasšlo to "viry" pak to to odstraníš a ende , a nebo zaplat :).
Ten malware bytes je nejlepší :) .
Však hovořím, že to oznacilo hry, jako infikované :) ..
A ty takzvane picoviny se ti do pc dostanou tak ,nebo tak; treba minery, co tezi z tveho pc, o kterých ani nevíš.
Jen tak jsem prolítnul chinské, japoncke ruske stránky vseho druhu a bez problému :)..
V 90% to je tím, že clověk stáhne neoverene data, otevřene email, klikne v emailu na nějakou hovadinu, a pak mu to domrdá pc a právě dneska je to lepší a lepsi, nektere programy se tvari profesionalne a napodobují jiné programy a pak v zaveru ende..
Je fakt, ze nekdy v roce 2005 jsem mel zavirovanej pc tak mohutně, že mi porad vyskakovali hlasky o novejch anitivirech at zakoupim, ze mam zavirovanej pc a tak...Tenkrát jsem tomu veril tak jsem to koupil a po aktivaci to chtělo prachy za odstranení těch virů a tím to skončilo na supportu nikdo nereagoval tak jsem to zformátoval a byl klid.
Druhá vec je v době používání vselijakejch ochran a popularity ICQ mi nějaká ruska poslala fotku, já to otevřel a bum černá obrazovka :D ... A antiviry byly bezradné..
Nejvetsi prdel je, ze dneska je plno lidi labilních a porizuji si antiviry za premrstene peníze, jako kdyby je to zachranilo...
Mám pocit, že tu někdo tenkrát řešil noda, jaka je to sračka drahá k ničemu, a že pak stáhnul malware bytes a bylo po problémech.