@
montana (22.03.2017 08:41): Jo. Je to celkově skvělé a odladěné zařízení. Kvalitou materiálů, displejem, foťákem i vydrží baterie překonává i loňský model Note 3. Jen je škoda, že nenabídne stejný procesor. Byť rozdíly ve výkonu jsou dle testů marginální (rozpoznatelné jen u některých her) a modernější výrobní proces dává právě onu o 20-25% lepší výdrž. Konkurenci má snad jen v Honoru 6X. Ale ten je za sedm tisíc zatím moc drahý.
Mě spíše celkově mrzí, že se procesory za rok nikam nepohnuly. Kiriny 650, 655, 658 a Helia P20 a P25 a snapdragony 625 a 626 jsou na jedno brdo a nic lepšího není. Ale stejné je to i u vlajkových lodí, kde většina výrobců setrvala u snapdragon řady 820, páč výroba 835 vázne a k čipům se tak zatím dostal jen Samsung a Sony. I ten Kirin 960 v Huawei P10 vlastně jen dorovnává výkon snapdragonů řady 820.
Čili jak už jsem říkal... Nejlépe na tom jsou ti, kteří koupili dobře vybavený telefon loni. Letos samozřejmě nové generace přidávají v jiných ohledech (materiály, foťáky, výdrž), ale vykonově se nepohly. I tak jsou ale ty "updaty" příjemné samozřejmě.
P. S. Ale jsem rád, že si s telefonem spokojen. Pravděpodobně jej sám koupím, když to Redmi 4 Prime/Pro holt nebude. ;)