@MCZ (21.01.2021 14:43): Obecně si myslím, že napsat výrobci o nový kabel není problém. Případně pokud si poškodíš stávající. Jediný nový konektor co vyšel v poslední době byl ten 12pin od NVidie, ale ta dávala k FE svých grafik, které to používaly, redukce tuším. Možná že někteří výrobci nabízejí i svoje redukce na tenhle konektor. Jinak jsou ty konektory už roky stejné a spíš jde jen o počet konkrétních konketorů, které člověk potřebuje. takže pokud má člověk hodně věcí na SATA power konektor, tak si pohlídat, zda jich je ke zdroji dost. Stejně tak nekteré méně výkonné zdroje nemusejí mít třeba tři 8piny pro grafiku.
Jinak co se týče kabelů v rámci značky, tak já třeba když jsem teď měnil Focus Plus za GX tak i když konektory měly stejné, stejně jsem se s tím raději jebal skoro hodinu a kabely vyměnil taky, protože mimojiné je v popisku u výrobce toto, nevím jestli by to mělo vliv, ale nechtěl jsem nic riskovat.
"Seasonic engineers have made improvements to the popular series such as removing the inline capacitors on the supplied cables"
Jinak co se týče kabelů v rámci značky, tak já třeba když jsem teď měnil Focus Plus za GX tak i když konektory měly stejné, stejně jsem se s tím raději jebal skoro hodinu a kabely vyměnil taky, protože mimojiné je v popisku u výrobce toto, nevím jestli by to mělo vliv, ale nechtěl jsem nic riskovat.
"Seasonic engineers have made improvements to the popular series such as removing the inline capacitors on the supplied cables"