@Cathan (01.06.2023 09:04): Já bych řekl, že tomu tak nakonec skutečně bude. Zrovna hry s melee souboji jsou na gamepad jako dělané a dnes bych je na M+K už ani dobrovolně nehrál. Většina těchto her má navíc velmi podobné schéma ovládání, takže nebývá problém do toho rychle vklouznout. Overlay nabídek bývá taktéž šitý na míru spíše tomu gamepadu, než M+K - toho bych se fakt nebál. Náročnější je skutečně spíše míření se střelnými zbraněmi. S tim jsem měl ze začátku dost nervy i proto, že na PS3 byly exkluzivitami samé a ne vždy co do obtížnosti úplně lehké střílečky, navíc trpící častými propady snímků a tedy často i hodně nepříjemným input lagem. Dneska je to taky už jiné, obzvlášť když hraješ na výkonném PC.
Můj jediný menší ale dlouhodobý problém s ovladači je přeskakování mezi Dualshock a Xbox rozmístěním tlačítek, kde X je pokaždé někde jinde. A kdybych si k tomu měl teoreticky ještě pořídit Switch, tak mi už fakt jebne. :D
Můj jediný menší ale dlouhodobý problém s ovladači je přeskakování mezi Dualshock a Xbox rozmístěním tlačítek, kde X je pokaždé někde jinde. A kdybych si k tomu měl teoreticky ještě pořídit Switch, tak mi už fakt jebne. :D