@
Cobot (28.12.2021 17:57): + @
BINGMAN (28.12.2021 18:52):
Tak to jste vážně objevil Ameriku. Občas mě přijde, že PC master race ví, že existují jen personal computers a nic víc. :)
My co máme doma děti, respektive my co hrajeme coop na konzoli
(a sedíme u toho na legendárním gauči) už to víme dávno. V čem je problém?!
Co je překvapujícího na tom, že u hry jako NHL, FIFA, Minecraft, Gran Turismo, Forza Motorsport, nebo prostě cokoliv kde je local coop musíš přidat nový local
(temporary) account který zkrátka umožní připojit do dění druhého hráče?
Je to jen jedno, nebo dvě kliknutí (pardon zmáčknutí příslušného tlačítka na ovladači) navíc. Nic víc, nic míň. Nedělejte z toho vědu.
EDIT: neodpustím si jednu poznámku. Přijde mi jako by zdejší PC master race nechápali k čemu vlastně je konzole. Nic ve zlém, ale je zdejší PlayStation scéna (
čest výjimkám! Je jich jak šafránu, ale očividně tu existují) chápe, že síla konzole tví především v coop hraní. V tom hraní které původně bylo běžně dostupné pro PC master race
(ano nevyžadovalo druhý účet pro hráče, nebojte já ty časy osobně pamatuji), ale později od něj bylo upuštěno, a nyní se překvapivě po 20 letech pomalu začíná vracet na scénu (
jako např. v Coddies F1 series) i pro PC master race. Je mi jasné, že když má někdo konzoli jako doplněk k PC
(a běžně hraje jen SONY exkluzivní single-player tituly) obvykle neřeší druhý ovladač. Tím ovšem netuší o jakou zábavu s přáteli a rodinou přichází.