@Bursoft (22.02.2022 16:08): To je z mého pohledu zbytečný crcání s tím vším okolo, abych to měl co nejvýhodněji, když telefon za 7k mi udělá skoro stejnou službu. Výkon (SD 778G) pro moje potřeby (volání, sms, mail, internet, kalendář, navigace) stačí, hry nehraju. Foťák samozřejme bude asi jinde, ale to není nic kvůli čemu bych si chtěl tolik připlácet, na těch pár momentek to stačí dokumenty atd. vyfotím taky v dostatečné kvalitě. Takže nemyslím si, že pro pohodlné používání telefonu není potřeba mít každje rok novou vlajkovou loď a cokoliv ostatního je omezení.
V téhle oblasti nemusím mít to nejlepší jen pro pocit, že to mám, když to reálně pro mě nebude mít ideální poměr cena/výkon. Nicméně respektuji, že to někdo může mít jinak a nezpochybňuju ničí volbu. Věřím, že někdo by zas nepochopil, že mám v PC za poslední 2 roky už pátou grafiku v ceně za kterou někdo koupil komplet svoji sestavu, když se dneska dá přece v pohodě hrát na grafice typu GTX 1080 :)
V téhle oblasti nemusím mít to nejlepší jen pro pocit, že to mám, když to reálně pro mě nebude mít ideální poměr cena/výkon. Nicméně respektuji, že to někdo může mít jinak a nezpochybňuju ničí volbu. Věřím, že někdo by zas nepochopil, že mám v PC za poslední 2 roky už pátou grafiku v ceně za kterou někdo koupil komplet svoji sestavu, když se dneska dá přece v pohodě hrát na grafice typu GTX 1080 :)