@
Charllize (17.12.2022 22:42): to je docela zajímavá úvaha a tím se dostáváme k fenoménu, který mě také potkal v minulosti. Když jsem v roce 2010 koupil po dlouhé době kompletně nové PC s Intel Core i5-2400 + ATI HD 3850 (do té doby jsem přežíval s one-core AMD Athlon 64 3000+), tak jako jednu z prvních her jsem na něm hrál pochopitelně Battlefield: Bad Company 2.
Hra vypadala skvěle, FHD rozlišení, vše na max. zážitek. Po nějaké době DICE ohlásili Battlefield 3, a po veřejné betě jsem měl pocit, že dostávám jen lehce vizuálně vylepšený Bad Company 2. Kamarád mi tenkrát říkal, to se ti jen zdá, ve skutečnosti je BF3 technologicky lepší hrou v tom a v tom. Nejspíš měl pravdu, ale na mě to působilo, přes všechno to hype, jako další Bad Company díl, no s o něco více fotorealistickou grafikou.
Mimochodem běželo to tenkrát obstojně i na HD 3850, nicméně nakonec jsem kvůli BF3 měnil GPU za R9 270X.
Tudíž, Tě chápu, neboť jsem se v roce 2010 díval na nové hry stejnou optikou. :)
@
Paul (17.12.2022 22:37): ok, tak nevyšel, zvláštní na Xbox One vyšel (verze 4.0).