@
adam.kulhanek (06.01.2021 17:33):
Ad 1) - Ano vylučuje, ani nevyhnutelné zabití bosse není do HC povoleno.
Ad 2) - Ano, Mortal Kombaty ve většině levelů obsahují časový limit, takže HC kategorii Čas je relativní to splňuje.
Ad 3) Ano, pokud v Civ po celou dobu hry nezlikviduješ žádnou jednotku, tak to splňuje HC Pacifistu a líbí se mi to, akorát za dohrání bych u Civ považoval ten Space Race a ne odehraných 10 hodin.
Ad 4) Záleží na té závěrečné animaci, jestli je tam vidět let vesmírem a ne jen start rakety, pak to sice podmínky splňuje, ale mezi námi, je to hodně ubohé do této kategorie. ;-)
Ad 5) Už ti tu na to odpověděli, z pohledu soutěže je to hlavně o tom komentáři, měl by být nový přidaný v tomto roce, tudíž bys měl hrát ještě tebou neokomentovanou hru. Pokud sis jí dal v minulosti do výzvy, ale komentář nenapsal, tak je to na tobě, není v mých silách to kontrolovat. Ale @
Kunick (06.01.2021 22:01): to řekl hezky, primárním cílem výzvy je rozšiřování herních obzorů, a navíc já taky nechci, aby byl Crash smutný. :D
@
thepcqwer (07.01.2021 00:24): Ubisoft Montreal se samozřejmě bere jako kanadská společnost, takže do Ameriky, jak ji neznáte jejich hry patří.
@
Kejtee (07.01.2021 14:32): Hru podrobně neznám, ale podle toho co píše Matt tak do základní varianty určitě ano. Jen bych upozornil, že právník, prokurátor nebo soudce apod. není policista ani detektiv, takže pokud ve hře nehraješ i za policistu resp. detektiva, tak do HC varianty to nejde.
@
Dan9K (07.01.2021 15:03): Vy mi s tím pacifistou dáváte, teď se bojím něco povolit, abych to zas za tři dny neodvolával. :D Poradíme se a dáme vědět. HELP!!! :)
@
Tainaru (07.01.2021 15:56): Asi ne, předpokládám, že je to analogické těm Batmanům, kteří se tu již probírali. Hra by ti primárně měla umožňovat zabíjení, ale je na hráči aby se rozhodl a dokázal to dohrát bez zabití. Jen upozorňuji, že definici HC budeme na základě této diskuze co nejdřív upravovat, pokud si to v záplavě příspěvků nezaznamenal.