Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Skyfall i napodruhé parádní. Nikdy by mě nenapadlo že z bonda jednou bude parádní noir.

Ale End of Watch trochu zklamalo - závěr potěšil, ale jinak je to až moc plytké na to jak málo zábavné akce tam je. Steet Kings byly výrazně lepší.
@KordusCZ (12.11.2012 01:01): Díky, tak právě tohle mi přijde jako normální kapela, neregistruju žádný vizuál navíc. Jsem čekal, že naopak vytáhneš nějaké pořádné, minimálně trojité wtf video.
@Psyx (12.11.2012 00:34): Ve visual kei jde hlavně o ... visual :) Viděl jsem jednou klip, kde pobíhalo pět japonců - kluků oblečených jako porcelánové panenky mezi spoustou nafouklých balónků a místo mikrofonů měli obří lízátka... Nevěděl jsem, jestli mám zvracet, nebo být nadšený :D
@KordusCZ (12.11.2012 00:11): Ale kdepak, já si o gangnam stylu nemyslím nic špatného, sám jsem ho už párkrát (a dobrovolně) viděl. Jsem si ten vtip měl asi nechat od cesty, koukám :-) Jen myslím, že podobných podivností je habakuk, a moc nechápu, proč oblibou vyčuhuje zrovna on.

Jinak ten Visual Kei slyším/vidím dnes poprvé a popravdě mi to přijde jako úplně normální Japonci... :-)
@Psyx (12.11.2012 00:03): Gagnam style není tak hrozná věc, aby měl trpět (pokud teda nedostává vůči tomuhle hudebnímu stylu kopřivku). Ani mě nenapadlo, že bys mu to měl přát :-P

Zkus si na youtube najit klipy nejakych japoncu ve stylu Visual Kei nebo Oshare Kei. :) To jsou teprve zvířata :)
@KordusCZ (11.11.2012 23:14): Bylo to myšleno jako vtip, proč bych něco takového bližnímu svému přál?

@Walome (11.11.2012 23:17): Jj, stejně jako například obliba rage ksichtů, nevysvětlitelná záhada. Mám - bohužel ničím nepodloženou - teorii, že v morku internetu žije prapodivná rasa - Šiřitelé. Ti berou vcelku normální videa/obrázky, které se jim líbí, a díky mozek vymývajícím drogám šíreným v Kofole a podprahovým sdělením ve videoklipech středoproudých interpretů jako Bieber, a z nich vytváří vtipné (aspoň nám lobotomizovaným se to tak zdá) memy.

Sakra, už bych měl jít spát.
Kouká někdo na Blood and Chrome? B-Star G považuju za výbornej seriál, ale tohle zatím působí jako shit ala live action trailery na hry...
Cinestar má dnes slevu na lístky... Jdu na Bonda, snad tam za ty dvě a půl hodiny neusnu=)
@Bodkin (10.11.2012 13:09): Vidíš, každý máme pod pojme "katastrofický" spojené něco jiného. Mě to evokuje "narušení běžného denního veřejného pořádku přirozeným jevem větších následků". Lol=D