Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Hydr0gen (19.11.2012 09:58): Jak zcela nesmrtelnych? Myslis to, ze dovedou "zit" hluboko pod vodou nebo to ze nepotrebuji jist? To prvni je hloupy, ale to ze se proste jen rozpadaji a casem uhnijou mi prave zas prijde dobry :)
Tak World War Z se čte hodně dobře... Zezačátku mi trochu vadila krátkost jednotlivých výpovědí, chyběl nějaký větší rozvoj a hloubka. Ta konečně přišla a story s čínskou ponorkou, japonský slepec, nebo ztracená americká pilotka to vynahradily (česká kapitola potěsila:)).

Nicméně kazí to naprosto dementní premisa zcela nesmrtelných zombíků... To je v kontrastu s hyperrealistickým pojetím zbytku knihy.
29 nových příspěvků, to bude určitě hodnotné a zajímavé.
klik...
klik...
klik...
Jste všichni magoři a nemám vás rád!
Nějak dobrej fantasy seriál, ve kterým nejde o budoucnost celý země/světa? Jinak je mi celkem jedno o čem bude :) Díky.
Pozrel som si po niekolkých rokoch Jurský park a stále je to neskutočná pecka! Ubehlo už 20 rokov, keď som bol na tom ako 5-6 ročný v kine a niektoré efekty si neviem predstaviť lepšie ani dnes (vstup Tyrannosaura na scénu). Veľká srdcovka a hravo to stále prekonáva 99% produkcie dnešných blockbustrov.