Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Hh vy jste mě špatně pochopili. Neříkám, že Batman je uzasnej super film, jen že tam se mi alespoň něco líbilo. Asi tak, že Batman
3* Avangers 2* a Watchmeni 1* co se týče hodnocení na csfd ;o) což stále dokazuje to, že ja se už rozhodně nesmím dívat na komiksove filmy. A vysvětlení, proč je Batman pro mě lepší? Asi, že jsem měla na chatě starej komiks, o tom jak se Batman pohádal s Robinem a Travicka je chtěla otrávit polibkem.
Hmm, na Watchman jsem šel 2x a zážitek vzrostl z 80% na rovných 100%. Výběr písní ke scénám byl podle mého dokonalý a to normálně fandím jiným žánrům... Dokonce jsem si sehnal banner s z okna vypadnuvším Komediantem :-)

Batman a Robin = neonové peklíčko, jenom blázen hledal by podepsaného pod tímto filmem Joela Schumachera, docela jistě nejhorší věc s netopýrem v hlavní roli, pořád to ale ještě celkem ušlo, a když už ne normálními cestami, tak alespoň jako guilty pleasure...
@Say (13.07.2013 00:04): Házet nový Batmany, Kick ass a Spider-mana a ostatní marvelovky do jednoho pytle je totálně mimo. Batman v podstatě není komiks, Kick ass je dost brutální komedie a Spider-man je sračka. A zrovna takový Watchmeni, kde tak 75% času jsou jen slowmotion záběry a flashbacky (ve 3,5 hodiny dlouhým filmu!), mi nejen přišli nudní, ale hrozně jsem se ztrácel v ději. Dojem jenom napravoval All along watchtower ke konci filmu :)
Je to vtipné, ale zrovna 99 Luftbalons mi připadl jako ten nejtragičtější song ve filmu. Bodkinův post to vystihl vcelku přesně. Pro určité lidi je prostě radost točit kvalitní filmy s kvalitním výběrem hudby :-)
"...Jediný co se mi líbilo byl Batman s Travickou Evi..."

To je nějaký vtip? Prosím, řekni, že je to pouze legrace...
Furt mi přijde lepší Watchmen jak všichni ti Spideři, Batmani, Kick ass Thorové, Iron Mani a podobné hovadiny.
Jak říká RomcaT, Watchman opravdu nejsou šálek mého čaje. Miliarda zpomalenych záběru, špatný výběr hudby (kromě 99 Luftbalons), nesympaticti hrdinové, no prostě ptákovina. Komiksove filmy na čas vynecham.
@Victor (12.07.2013 15:15): Viděl (3D s titulky). Souboje jsou dosti efektní, ale mimo ně je ve filmu spousta zbytečných klišé. Japonská lolitka je velice roztomilá, leč sympatickou ruskou posádku v litinovém jaegerovi zabili dříve, než promluvila (téměř). Pro mě tedy průměr, přičemž mimo kino by byl dojem jistě horší.
Batman a Robin je snad nejhorší film všech dob. Nebo jeden z nejhorších. Top 10 nejhorších, zcela jistě. Kruté vzpomínky. Ale to už je dávno. Teď frčí kvalitní komiksárny, jako je například Watchmen :)
@RomcaT (12.07.2013 17:22): Snáď nemáš na mysli tragický Batman a Robin, jednoznačne najhorší prírastok do Batmanovskej série vôbec. V tom prípade robíš len dobre, že dávaš ruku od týchto filmov preč :)
@M.a.t.t. (12.07.2013 11:13): po tehle dvou si je zakazují sama. Jediný co se mi líbilo byl Batman s Travickou Evi (netuším jak se to píše). Děsně se mi líbí jak to přeložili, protože to má dva vyznamy - všude kolem ní roste tráva a tráví lidi. ;o)

@montana (12.07.2013 11:44): ten na to má úplně stejný názor. Až si najde čas a přečte si diskuzi (v práci ji má bloklou) tak se k tomu taky urco vyjádří) ;o)

@Bodkin (12.07.2013 12:09): vytkla bych toho spoustu, ale nechci si plácat játra, když by jste mě tu stejně sežrali ;o) sranda byla už při první bitce, kdy Jumas prohlásil "no jo tisíc zpomalenych scén, už chápu, proč to má 3 hodiny" ;o)
Já bych u GII klidně viděl jen tu část s flashbacky (De Niro) a bohatě by mi stačilo.
Trojka je v mnoha ohledech dost podobná jedničce, akorát místo mladýho Al Pacina je hlavní postavou vynikající mladej Andy Garcia:). Jediný, co mě tam sralo, byla prkenná Sofia Coppola...
Souhlas, ta šukačka byla nudná, člověk ani nezahlídl jeho pinďulína (ještě že je ve filmu alespoň Dr. Manhattan). Nu ale Cohen a jeho Hallelujah a ta napalmová ejakulace byla vyložená ironie (možná i sarkazmus) na Owlovu impotenci (zakřiknutý looser, kterému se postaví jen když je supermocný v latexu)...

Každopádně oceňuji, že jediné co jsi hodlala filmu vytknout, je zrovna taková maličkost.

Jediné co mi přišlo na mysl, když jsem to dokoukal bylo: Kurva, doprdele Rorschach!
(Ne úplně pravdivé, anžnto jsem to nejdříve četl, ale... jasné, že?)
Tak Watchmeni překonali Avangers, je to ještě větší chujovina. Co to mělo bejt za prisernej výběr hudby na ten sex v té litajici lodi nebo jak to nazvat?
Tak Godfather II u mě získává rekord v počtu rozdívání. Začal jsem někdy před 2,5 lety, dneska dokoukal. Dohromady nějakých 25 pauz. Nejdéle jsem vydržel u závěru (cca 40 minut v kuse). Zajímavé.
M.A.S.H.

Tento serial ma vzdy dokaze niecim totalne rozsekat.

Major Burns
"Nevadilo by mi být doktorem, kdybych se nemusel stýkat s nemocnými"
Spis si uz vyrostl. Neni spatna, jen to neni rychla vypalovacka a je zbytecne dlouha.
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros mají dvě nové alba? O.o A já furt sjíždím Up From Below :D

Ale Arcade Fire už by se mohli pochlapit a vydat konečně tu čtvrtou desku :)