Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Bodkin (23.04.2014 11:30): Pravda, ona se furt tváří, jako by byl jenom její a nikdy mi nepřišlo, že Jaime má k němu nějakej otscovskej vztah.
Jinak ten jeho brácha se tam vyloup taky zničehožnic, ale čert se v těch harantech vyznej, o nejmladším Starkovi jsem netušil do minulé série.
Eh, to asi nedám... Proč musí v posledních 47 Roninech mluvit Japonci v Japonském prostředí anglicky? To je fakt humus. Fakt mám problém to sledovat...
EDIT: Americký scénář, americké souboje... *facepalm
No, tak po těch pár dílech mi Oberyn přijde už celkem v pohodě. Ale když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si říkal, že vybrali špatného herce.
Zato nový Daario Naharis se mi líbí od začátku.

Každopádně nové epizodě vévodil Tywin, to je jasné.
Riešiť niečo podobné v dnešnej dobe pri seriáli, ktorý vysiela HBO, podľa drsnej knižnej predlohy... veľa povyku pre nič :)
Hmmm, nemůžu si pomoct, ale s04E03 byl snad jeden z nejlepších dílů Goťáka vůbec.

Větší než malá porce Tywina nikdy neuškodí (úvodní přednáška mladýmu byl klasickej Tywin, chyběl akorát jelen a scéna s Oberynem taky not bad)... A ten konec, no labůžo!
ten film se asi od mangy dost liší - do mangy co je na internetu jsem nahlédl pro zajímavost a jen zběžně.
až teď jsem si zjistil co to Old boy nebo 올드보이 vlastně znamená česky - bývalý žák ( určité školy ) - zkusil jsem dát originální název do googlu překladače, později i ten anglický do slovníku na seznamu, předtím jsem si myslel že to znamená prostě starý chlapec.
Ale ten konec byl ve filmu: takový dost absurdní, nejasný - celá ta zápletka toho filmu - té pomsty - ten důvod té pomsty byl vlastně úplně směšný: že ten Oh Dae-su vyděl jak se tam někdo muchluje s nějakou studentkou ( mazlil se tam s ní její bratr ) kterou se chvíli předtím pokoušel sbalit - ten to rozkecá dál s popisem té dotyčné - vzniknou o ní nějaké pomluvy - pak z filmu není úplně jasné jestli se ona sama zabila / nebo ji zabil ten její bratr který byl asi nějak pomatený a moc si všechno bral - který se pak jaksi rozhodl pomstít tomu jeho bývalému spolužákovi - který asi den na to co se někomu zmínil o tom co viděl - odjel do jiného města.
Ale pak na konci vůbec nechápu to chování Oh Dae-sua - když se dozvěděl že ta jeho milenka je vlastně jeho dcera tak proč tak až přemrštěně šílel a nechtěl aby i ona to věděla - měl říct prostě fajn...

tady nějaká diskuse o konci filmu
Kucí co jste registrovaní na moviezone.cz, jdou vám rozkliknout všechna vaše hodnocení u filmů a trailerů? Nedávno jsem objevil svůj starý profil a zajímalo mě, jak jsem před X lety hodnotil jaké filmy a trailery, ale těch hodnocení v profilu se mi vždycky ukáže jen několik.

Ptal jsem se tam v diskuzi a nikdo mi moc neporadil :)