Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Ten Bowie me fakt sere/deprimuje. Jeden z nejlepších lidí co tahle planeta vyprodukovala a zkurvená rakovina ho zase musí ukrást předčasně.
@BINGMAN (10.01.2016 20:40): MR. PICKLEEES! :-D

Jinak Revenant nic moc teda, spíš taková komedie, nebo možná je Leonardo superman, pak by to dávalo smysl. Navíc je to od Iňaritů, tvůrce Birdmana, což je největší filmovej odpad za posledních 10 let.
Ground Control to Major Tom
Your circuit's dead, there's something wrong
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear me, Major Tom?

:(
@BINGMAN (10.01.2016 20:40): Pozor, neříkám že je špatný, to vůbec ne. Jen že se nechytá na takovou pecku jako jsem zmiňoval.

Ash vs Evil Dead a nový South Park pravda taky dobré, takže je to spíš o preferencích, jestli chce víc ultimátně nekorektní satiru, nejoriginálnější vztahovku ever, cynickou gore komedii, nebo odvázanou animovanou blbinu.
Dokoukán Revenant.... bože, to byl ale filmovej orgasmus! To je vždycky super koukat na film, ve kterým je skoro všechno dobře. Nebude to pro každého, je to velice pomalé a ne moc ukecané. Ale sakra natočené je to parádně. Obzvlášť ty dlouhé dramatické scény bez střihu, který Ińárritu dost často používá. Připomínalo mi to dost tvorbu Terrence Malicka smíchanou s filmem Valhala Rising. Celý film se nese v dost subtilním ponurém tónu, kterak hlavní hrdina přežívá v krásném a krutém světě nemilosrdné zimy a cool indiánů. SILNĚ, opravdu silně na to doporučuju jít do kina, to musí být zážitek.

A DiCaprio a Tom Hardy tu jsou boží, to jako fakt.
@Walome (10.01.2016 16:21): zrovna jsem si aktivovala vánoční dárek od Vodafonu - 2 měsíce zdarma na HBO GO a hned jsem začala sledovat serial Terapie. Tak zatím jsem zvědavá kam to povede ;o) můžeš to zkusit taky
Nějaký 20minutový seriál? Žánr je mi fuk, ale ať je to nové - sosám z torrentů a tam čím novější, tím lepší.
@TombSpirit (10.01.2016 12:09): Buď dáš kreditku nebo Paypal. Jak píšeš, jsou tam spíš filmy než seriály (kvalitou), ale nějaké tam jsou, snad budou přidávat tu CZ podporu a další filmy a seriály. Právě spolubydlící už sleduje Better Call Saul a já mám v plánu se vrhnout na Making a Murderer :) Je tam třeba i Happy Tree Friends, jeden díl kolem 7 minut a byla to fakt nuda, proti těm původním krátkým skečům to bylo strašně roztahané. No a zatím největší nevýhoda je v tom, že začínáš na SD a postupně se to přepne na požadovanou kvalitu (u nás HD). No a zkoušeli jsme třeba Gravity a tam je na začátku text na obrazovce, ale ten nešel kvůli nízké kvalitě obrazu přečíst :-D To by mohli ještě vychytat.
@Fatality (10.01.2016 11:42): Já Netflix zatím nezkoušel (a spěchat nemám v plánu) a myslel jsem, že je potřeba zadávat údaje ke kartě. Pokud to jde přes PayPal, tak super. Předpokládám, že na Netflixu bude víc dobrých filmů, ale HBO má zase výhodu v hromadě kvalitních seriálů. 300 Kč jen za možnost za měsíc vidět 3 řady Game of Thrones (1 díl / den se aspoň v průměru dá) - Seems like a good deal to me. :-)
Připomínám všem s Vodafonem, aby nezapomněli na jejich vánoční akci (do 15.1.). Já si teprv včera aktivoval HBO Now a jsem docela příjemně překvapený - filmy sice nic moc (aktuálně je tam jeden dobrý film Interstellar), :-) ale je tam pár dobrých seriálů (Game of Thrones, Sopranos, Band of Brothers, True Detective, Wire, Rome...) Originál / český dabing + volitelné české titulky (kvalita titulků je prý ale občas trochu horší).
Tak jsme si doma udělali ten Netflix, není to bad. Spousta věcí tam není no, ale spousta věcí jo.