Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

taxnad to dá Louis ještě jednou...

Jsme v kontaktu s managementem Louise C.K. a pracujeme na dalších možnostech díky ohromnému zájmu. Prosíme o trpělivost. Novinky sdělíme co nejdříve.
--
We are in touch with Louis C.K.'s management and working hard on new possibilities due to high demand. We are asking for your patience. News coming asap.
Fakt moc nerozumím té touze platit enormní vstupné na stand-up comedy.
Ne že bych ho neměl rád, ale vždyť tohle musí být skoro stejné i ze záznamu na youtube - u koncertů člověk platí za zvukovou kvalitu, show, energii davu, whatever, ale tady?
Hergot, kdyby Rusové poslali na Eurovizi tohoto borce, tak to mají v kapse. Ukrajina, neUkrajina. Vždyť ty taneční kreace alá "řídím motorku" jsou naprosto dokonalé :D
@Garret (18.05.2016 17:02): Nemam predstavu, vy mi reknete, kolik je maximum, ja zadam pozadavek (samozrejme bez maxima) a ten se mi vrati i s cenou, pokud se vejde do maxima, potvrdim nakup. To maximum je pro me, cele se to resi telefonicky, takze to nechci resit ve stylu "jo, mate listky? tak mi pockejte tak 6 hodin, potvrdim si to s Garretem postou".
Hele, kdyby na to nekdo chtel fakt jit a byl ochoten zaplatit vic nez puvodni cenu, muzeme se zkusit domluvit (mam na to nejake lidi, kteri se pokusi sehnat, kdyz jim reknu).
co znamená "Rezervace a platba bankovním převodem nejsou povoleny. Děkujeme za pochopení."?

jako že to musím platit keš?
On je tak populární, že je takový zájem? Jsem o něm v životě neslyšel :-) Zkoušejte obnovovat stránku, ono se tam určitě nějaké lístky zase objeví. Nejlépe po půlnoci, když propadnou rezervace.
@Garret (18.05.2016 14:40): tak poslouchej Evropu 2 a třeba vyhraješ lístky :) se vsaď, že měsíc před tím se o ně bude soutěžit všude.

Tohle mě taky sere. Jsme byli s manželkou na Tajemství od Landy (obnovená premiéra, jedno představení) lístek nějakejch 600,- a byli tam prostě lidi z nějakýho posranýho ofisu, a byli děsně votrávený, jakože tam musej bejt, že to dostali od šéfa. A bylo jich tam asi 20. Přitom my se na to těšili jak malý děti :) no a hokej mě sral taky hodně, to jsem fakt prachsprostě záviděl těm lidem, co se tam dostali.

Ale halt takovej je život no, musíme se umět bít!
@Walome (18.05.2016 14:35): dobře, ale tak hokej vs. Luis CK je snad jasný, co v týhle zemi má větší popularitu. nemyslim si, že by po Luisovi tady lidi zase tolik šíleli... tak rychle se přece nevyprodal ani koncert Metallicy
@Garret (18.05.2016 14:28): jasněžejo, hokej bylo to samý. A kongresák je malej. No taky je tu ta možnost, že tam byli a nakupovali regulérní zájemci, ale jde o to, že ten systém je nastavenej přesně takhle hloupě - že si sice zaklikneš už místo, ale dokud neuděláš celej ten dlouhej nákup, někdo ti ho může vyfouknout.
já tam asi na vteřinu zahlídl volno ve 3. zóně, taxem to rychle chtěl hodit do nákupáku, ale jaxem klikl na pokračovat, napsalo to, že to je pryč. to mi neříkej, že to překupníci vykoupí tak rychle...
podařilo se někomu koupit lupeny na toho Luise? dyk to kurva je vyprodané dvě hodiny po začátku prodeje...
@M.a.t.t. (18.05.2016 11:40): "Tyrion Lannister má sice v seriálu solidní jizvu po bitvě v epizodě ,,Blackwater", v knize ale přišel o nos. Navíc je tam popisován jednou z černýma a jednou se zelenýma očima a dokonce s tmavými i světlými vlasy."

není nad to když má autor bordel ve svých vlastních postavách :)

edit: ale dle komentáře je to kec :) každopádně Martin tuším u Conana říkal, že ty barvy očí moc neřeší a prostě to tam hází jak chce a pak mu fanoušci píšou, co to píše za nesmysle :)
Mě mrví tu hru o trůny i to, že obsazují herce, kteří se do těch rolí vůbec nehodí. Viz Daario, Euron, Sand snakes. Hlavně ten Euron mě štve.. jak tlustý Joshua Jackson.

U Oberyna se jim to trochu povedlo. A vlastně skoro u všech postav ty první řady. Ten casting byl excelentní. (TYWIN!!!)

Na knihu se ani nějak zvlášť netěším, ale baví mě různé teorie jako že zeď brzy spadne a že je ještě nějaký ekvivalent zdi úplně napravo a za ní je "grey waste" a podobně pozitivní názvy lokalit.. a za tím by možná mohlo být něco vzdáleně podobného Cthulhu. Proto mě láká i moc ten Euron protože se plaví za Daenerys... mohl by to vzít o kus dál. A pak ještě.. a ještě.. :D
Kto z vás sleduje Silicon Valley? Práve som videl prvé 3 diely a je to brutálne. Porovnávajú to s Big Bang theory, len je to oveľa lepšie a realistickejšie.