Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Gordon (23.12.2016 20:31): A ono je to právě složitější. Ostatně, jako vše. To by musela být mezi subscribery a počtem views taková souvislost, jakože na každý důsledek mají všechny příčiny stejný vliv.

A takové snižování organického dosahu na FB s vyšším počtem followerů na stránce je taky klasická věc. YT teď zavedlo nedávno něco podobného v závislosti na obsahu.
Dust Devil, 1992.
Mysteriózny thriller s dokonalou kamerou a parádnymi exteriérmi. Na ČSFD škandálne podhodnotený!
@leebigh (23.12.2016 16:31): Takhle to není, záleží jen na počtu zhlédnutí. Ale samozřejmě s vyšším počtem odběratelů roste i počet zhlédnutí (teoreticky) a dosah videa celkově. Čím více odběratelů, tím snazší je získat další, pokud má obsah nějakou kvalitu.
@Karasman (23.12.2016 16:16): Předpokládám, že je to primárně cílené na náhodné návštěvníky nebo "obyčejné smrtelníky", kteří možná ani neví, že existuje něco jako "subscribe".
Může mi někdo YouTube znalý vysvětlit, proč v dnešní době prakticky každé video má na konci několika sekundový úsek, kdy nahrávající doslova žebrá o subscribe, případně je tento nápis někde po celou dobu videa? Dostává mě to u dvou skupin lidí - populární kanály typu Jimmy Kimmel nebo Graham Norton, kteří mají několik milionů subscriberů a přesto si neodpustí žebrat o další a pak lojzové, co udělají jedno video za rok, na svém kanálu mají tři videa a přesto jsou všude nápisy "Please subscribe"! Jako proč? Ten kanál nic zajímavýho neobsahuje, tak proč bych se přihlašoval do odběru? To za to mají nějaký velký prachy či co? Začínám mát na tohle fakt alergii...
Hm, tenhle režisér začíná být dost zajímavý. Že by konečně náhrada za Nolana, která už se opakuje?
@Kwoky (22.12.2016 00:11): Ale uvedomuješ si, že je to tvoja chyba?

Sopka kým vybuchne tak sa XYZ rokov kumuluje pod povrchom, až príde nejaký Kwoky s blbou hláškou v diskusii na DH a.... toto je výsledok.
@mazar1234 (21.12.2016 23:30): Pozor, pokud by jsi řekl že rap je i v rockovější hudbě, Metalisti by tě roztrhali za živa, ono to remcání do kytarového riftu se už nepovažuje za rap i když to trochu působí.
@Kvasa (21.12.2016 23:18): No toto fínske niečo ťažko definiovateľné sa mi páči, ale v zásade sa nesmie zamieňať Hip-hop/Rap, páč rapujú aj Beastie Boys, H-Blockx, Dog eat Dog...
... čiže IMHO Rap je spôsob kvázi spievania, ale Hip-Hop je príšerná sračka :-D

Teraz som si spomenul na toho nositeľa Nobelovej ceny Dylana a to som ho od fotra v detstve počúval dosť intenzívne a registrujem aj viac OP pesničky než zapostujem, tak za mňa nedám dopustiť na toto.
Ono celkově česká hudba stojí docela za vyliž prdel, a upřímě mě nikdy nic neuchvátilo (z té moderní). Možná takové ty kabáty a občas slyším nějakou zábavnou sebeparodii, ale to bych poslouchat často nechtěl.
Třeba tohle je skvělý... :D

Jinak už se mi asi po pátý stalo že jsem ukazoval nějaké holce hudbu a oni na to vždycky: Vždyť tam není text...

@Kvasa (21.12.2016 23:18): odradil mě klip ale tipuji nějaký elektro hip hopík.
No každopádne každý človek, ktorý si dokáže vypočuť od začiatku do konca album Captaina Beefhearta Trout Mask Replica a neskončí v ústave Doc. Chocholouška je brutálny frajer.
@Kwoky (21.12.2016 20:31): Mě ABBA nevadí, doma se dost poslouchala, ale znám několik lidí i starších co jí nemůžou vystát. Ale většinou jsou to hudební fajnšmekři, u kterých moc CDéček s běžnou pop music nenajdeš.
Každopádne je veľmi pozitívne, že tu nezaznel žiadny Hip-Hop..... páč od Hip-Hopu je horší už iba Drum & Bass.
Radšej by som počúval 24/7/365 zvuk hovna padajúceho do hajzlu než Hip-Hop.

@účet smazán (21.12.2016 22:16): Od Abby by som dokázal povedať iba Many many many, od Elvisa jedinú Láv mi tendr.... Bítls a Džekson takých 5-6 kúskov asi určite, možno keby som rozmýšľal dlhší čas tak o pár viac... Madonnu by som asi aspoň 5 dokázal dať pri troche času.

IMO generácia 1990+ by mala poňatie o týchto veciach jedine v prípade, že by ich vyškolili rodičia.
Napr. ja sa docela slušne orientujem v tých 60+ rockových legendách iba preto, že som to celé detstvo počúval od fotra.
Keby foter počúval klavírnu klasiku tak by som si asi myslel, že Clapton je nejaká kovová súčiastka v nejakom stroji :-D
@90210 (21.12.2016 20:38): Jsem běžný smrtelník, hudbu poslouchám hodně, a vyjmenuju ti od Abby tak dvě písničky - Money money a Waterloo. Od Beatles klidně tak 30.. Ale tak to bude tím, že od Beatles jsem slyšel všechno několikrát :-)