Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@AlieN (28.06.2018 20:13): u nás v kině normálně prodávají lahváče... :D a samozřejmě nekontroluje se nic. Nedávno tam jeden manželský pár popíjel víno normálně ze skleniček na víno, žádné kelímky.. prostě si tam donesli víno plus skleničky. My tam teda vždy pojídáme kilovku korbáčiků.. :D

Pracují tam jen důchodkyně snad ještě dobrovolně a zadarmo, jinak to nechápu. A obvykle je kino napráskáno tak 10 lidmi. Je to příjemný underground.. :D
@Paul (28.06.2018 18:58): Na Guardians of Galaxy 2 jsem měl taky zkušenost špatnou - dvě minuty po začátku jim umřela půlka reprobeden. Ale bylo to dobré, byl jsem tam s kolegy, tak jsme počkali až ze sálu ostatní diváci vypadnou, vytáhli víno a Jamesona, a udělali si tam párty.
Kdo říká že do kina si nejde nosit vlastní pití :)
To je hrozny tady. Clovek nerad do kina a hned z nej udelate 80ti lety decko co se pochcava v kine. Se pak divte ze vas obcas poslu do prdele :)
Byl někdo Sicariovi ? Špatné to nebylo, ale jednička podle mě lepší .. každopádně nakonec spokojenost.
Já si do kina kupuju jen bonaqu nebo co to tam prodávaj, jinak mám asi štěstí, ale z cca 50 návštěv za posledních pár let jsem měl jen jednu negativní zkušenost, na Guardians of Galaxy 2 (jak film, tak lidi v kině vopruz) - jinak vždycky super nerušící publikum.
Ja neviem, mňa zvyčajne trápi v kine len to, či je ten film dobrý alebo ma nebaví... Nemám 5 rokov, aby som nevedel v kine obsedieť dve hodiny bez jedla, pitia, čúrania...
Kino je na nic. Nic tam nemuzu. Treba rohlik se sunkou. Nebo cigarko ( aspon na balkone). Vysmrkat se. Dat si nohy na stul. Zasustit pytlikem. Je to jak byt na dve hodiny v cele smrti kde mi jako posledni prani pustily film.
Vsichni tam sedi, snazi se chovat kultivovane a vsechny to sere:)
@mazar1234 (28.06.2018 01:31): Máš si vybírat projekce na které nechodí davy lidí, a vybírat si rozumnější místa, než zadní řady kam leze jen plebs. Sweet spot je tak pátá řada, tam obvykle sedí člověk sám, a má plátnem ideálně vyplněné zorné pole.

Poslední dobou jsem si oblíbil dvojsedačkové řady - se slečnou ideální, a když jsem sám, tak si můžu lehnout jak na gauči :))
@Charllize (27.06.2018 14:46): Kino je super, teda v momente ked si tam sam, alebo pripadne so sukromnym haremom samiciek z celeho sveta.... akonahle su tam pritomni vseliaki "nachos sedlaks" tak je to peklo.
Co je teda realne vzdy ak to nie je tvoje sukromne kino.... takze ano Kino je super ak ti patri:-D

Ale zrovna vcera som sa trosku ochcal, len tak som si pustil Ready player one o 23:00 vecer a po skonceni som blbo cumel na hodinky, ze OU SHIT to malo cez 2 hodiny sakra zajtra/dnes rano vstavam do prace do prdele.... tomu hovorim dobre natoceny film.
@Walome (27.06.2018 13:21): Nápodobně, ale umím si celkem i film vybrat a nakonec to udrží moji pozornost.

Obecně mám radši kompaktnější zpracování, spíš když někdo na poměrně malém prostoru dokáže hodně, protože ty dvouapůlhodinovky mi přijoud blockbusterově opuchlý dneska. Ale nic tady není pravidlem.
@Charllize (27.06.2018 14:41): Nikdo se tu nerozčiluje. V diskuzi nepoznáš tón hlasu. :D Jasně, pokud si pustíš 5 filmů měsíčně, tak je to pro tebe asi "slavnostní" moment a chápu, že si vybereš něco s delší stopáží.
Soudit kvalitu dle stopáže je dle mě teda hodně debilní. Navíc vypsat tu pak pár nějakých blbin ze seznamu filmů, které někdo považuje za dobré nebo říct, že s touhle stopáží stojí za to jen komedie je taky trochu mimo, protože to samé mohu udělat já, akorát naopak.

Perfect Blue - 81 minut
Drsné jaro - 83 minut
Mosty přes Ibar - 88 minut
Ghost in the Shell - 82 minut
Špína - 87 minut

A mohl bych pokračovat, nemají ani těch 90 minut a všechno to jsou silné a (nejen) dle mě dobré filmy jak vidíte. Škatulkovat dle stopáže prostě nedává smysl.

Navíc když příjdu za tmy domů unvavený, tak fakt nemám naladu na Kubricka nebo Tarkovského, ač je mám normálně rád. Chci prostě vypnout u nějake romantické komedie nebo béčkového scifi a nevidim důvod proč tyhle filmy ponižovat. Kdybych měl kouakt jen na filmy jako Pán prstenů, tak asi zcvoknu.
Jo par kratsich dobrych filmu je. A samo pokud nekdo kouka na horory treba tak tam je vetsina kratsi.
Ja vam to nevnucuju. Ale treba to za 20 let budete mit stejne :)
Inak o probléme s linkom sa vedelo, ale príspevok sa dá editovať, len keď je posledný v diskusii :)
@Charllize (27.06.2018 13:13): Hele, to je podle mě hloupost. Je spousta dobrých filmů do 90 minut délky, stejně tak jako spousta natahovaných kravin.

Btw. je vůbec něco delšího než nekrácená verze Das Boot? :D
@M.a.t.t. (27.06.2018 13:20): 44. paranormál activity - strašně nudná sračka...
29. Telefoní budka - docela parádní napínák.
13. Lhář, lhář - dobrá komedie s mým oblíbeným komediálnícm hercem.
46. The Evil Dead - sakra tuhle klasiku jsem ještě nedokoukal... :)
49. Zombieland - taky dobrá černá komedie. na odpočinek fajne.

jo píčovinky k zasmání, odpočinku nebo filmy které se odehrávají na třiceti metrech čtverečních není krátkost na škodu.
Když má film víc jak dvě hodiny, tak se mi na něj nechce do kina a většinou se mi na něj nechce ani koukat. Ale nemyslím si, že to má co dělat s kvalitou zážitku. Jen tím nechci zabít tolik času.

Paradoxní je, že si místo toho klidně pustím 4 díly gilmorek! (2:40)