@Drolin (20.02.2019 10:48): spíš jsem si říkal, že bych začal dělat špatné fotky svojí partnerky v silonkách s černobílým filtrem.
Kultura
@GodOfTheSick (20.02.2019 10:23): Proto byla také aukce zmíněna (mimo nepopiratelných uměleckých kvalit nabízených výtvarných děl, které zde ocení zvláště 90210). Dostáváš bludištáka a +1 bod ke všímavosti.
@Walome (20.02.2019 10:30): Nechceš se místo komixů zaměřit na umění? :)
Byl by to pěkný progres, od Spidermana k Ringovu umění.
@Walome (20.02.2019 10:30): Nechceš se místo komixů zaměřit na umění? :)
Byl by to pěkný progres, od Spidermana k Ringovu umění.
@GodOfTheSick (20.02.2019 10:23): no ale hlavně o nic nejde. Mně tohle honění minulosti přijde úplně úchylný. Máme tady lidi, kteří prokazatelně páchali zlo a trestné činy a ti jsou na svobodě a je jim hej, ale honí se dědula kterej ne/podepsal lejstro, který bylo důležitý před 40 lety, ale teď už to nemá žádnou váhu. Je to jen hon na čarodějnice, nic víc.
A dvtv jsem přestal sledovat už dávno, správných názorů je všude až až.
A dvtv jsem přestal sledovat už dávno, správných názorů je všude až až.
Rozhovor na DVTV je klasická ukázka toho, jak z nevinného člověka udělat zločince. Nevinný člověk, který nic špatného neudělal, samozřejmě nikdy nemá vymyšlenou geniální historku, kterou se ve vteřině obhájí. Tu mají vždycky připravenou pouze zločinci, protože vědí, že jednou se je na jejich zločin někdo bude ptát. Takže Franta neví co říct, těžce si vzpomíná, plete si fakta a vypadá nevěrohodně, ale co taky, když mu po 40 letech někdo ukáže fotku, kterou nikdy neviděl? Nedokazuje to vůbec nic. Pouze naivitu méně bystrých jedinců, kteří se nechají zmanipulovat novinářskou žumpou.
@Jab (20.02.2019 08:15): Srovnej si bezproblémové umělecké vystupování Káji, Helenky nebo Olympiku s Frantou a Jirkou třeba jednoduchým pohledem na diskografii z inkriminované doby a pak kušuj a šoupej nohama, protože o tématu víš kulový.
Jinak, pokud jste si nevšimli, tak se podívejte na jméno uživatele, který obrazy na aukru prodává :-)
@Jab (20.02.2019 08:15): Srovnej si bezproblémové umělecké vystupování Káji, Helenky nebo Olympiku s Frantou a Jirkou třeba jednoduchým pohledem na diskografii z inkriminované doby a pak kušuj a šoupej nohama, protože o tématu víš kulový.
Jinak, pokud jste si nevšimli, tak se podívejte na jméno uživatele, který obrazy na aukru prodává :-)
Starej Ringo Cech se asi zamerne pozapomnel, ostatne stari lide maji tendence zapominat na neprijemny veci a zalezitosti, ve kterych nevychazi v uplne dobrym svetle a Drtinova z toho samozrejme musela udelat aferku, nekde se dostali k fotce, tak celych 20 minut tahla Cecha do diskuze o Anticharte, pritom je to vlastne prkotina. Antichartu podepsal kdekdo, vcetne ultimatnich moralizatoru Sveraka se Smoljakem. Ja bych ji taky podepsal, kdyby na tom zavisela moje kariera, prece nepujdu nekde delat topiče.
Kvasa má jako důkaz fotku, kdy stojí nad antichartou s propiskou. Vy máte úplné kulové. Kdyby nepodepsal a zahodil s tím výkřikem pero, tak by se to vědělo (šlo o režimní akci s jasně daným programem). Já bych to věděl. A on by těžko dále bez problémů umělecky vystupoval. Dělá někdo další z vás československé dějiny v letech 1948-1989? Ne? Tak kušujte a šoupejte nohama, když k tématu, o kterém vy víte lautr kulové, mluví profesionál. :)
Schelinger, s kterým odtamaď podle svých slov místo podpisu zdrhnul, je na jiné fotce, kde evidentně podepisuje. Krom toho to bylo v Divadle hudby. Ne v Redutě, jak říká Ringo.
Dnes bych nikomu signování nevyčítal. Ale proč kecá (když dříve podpis sám doznával - mohu doložit)? Vždyť byl v DVTV chycený jak školáček. Dejme tomu je ale možnost, že si to nepamatoval. Pak ale nevím, proč vymýšlel "cover story", že se Schelingerem z Reduty (sic!) zdrhnul. To je vyvratitelná blbost jak v případě Schelingera, tak v případě Reduty.
Schelinger, s kterým odtamaď podle svých slov místo podpisu zdrhnul, je na jiné fotce, kde evidentně podepisuje. Krom toho to bylo v Divadle hudby. Ne v Redutě, jak říká Ringo.
Dnes bych nikomu signování nevyčítal. Ale proč kecá (když dříve podpis sám doznával - mohu doložit)? Vždyť byl v DVTV chycený jak školáček. Dejme tomu je ale možnost, že si to nepamatoval. Pak ale nevím, proč vymýšlel "cover story", že se Schelingerem z Reduty (sic!) zdrhnul. To je vyvratitelná blbost jak v případě Schelingera, tak v případě Reduty.
@Kvasa (19.02.2019 22:43): Samozřejmě, že nepodepsal. Fotka nedokazuje vůbec nic a soudu by to neprošlo. Víš co to je kritické myšlení? Asi ne, protože Franta mohl klidně s výkřikem "kurvy rudý, nikdy nepodepíšu" tužku zahodit a jít se ztřískat na bar. Co když tužka byla vypsaná? Co když se podepsal jako Fantomas? Máš ten arch? Byls tam? Víš to? Nevíš vůbec nic. Takže tady laskavě nešiř konspirační teorie o národním umělci.
@Drolin (19.02.2019 17:17): Tak to je jiná písnička, já se s tím už vcelku smířil, že známí jsou ti, o nichž se mluví. To je holt ta dnešní „mediální” doba, tak je to bohužel se vším.
@Kvasa (19.02.2019 22:43): Už to párkrát vysvětloval (kupříkladu zde), což ovšem. jak vidno, některým nebrání dělat z toho nekonečnou aféru a zesměšňovat tak celý Ringův život. A konečně, i kdyby to byla pravda a on skutečně podepsal, tak co? Nešel aktivně na nikoho donášet, nebyl žádný práskač. Dnes je každý hrdina, chtěl bych vidět zdejší mravokárce, jak by se v podobné situaci zachovali oni. Krásně o tom konečně zpíval svého času Jiří Dědeček...
@Kvasa (19.02.2019 22:43): Už to párkrát vysvětloval (kupříkladu zde), což ovšem. jak vidno, některým nebrání dělat z toho nekonečnou aféru a zesměšňovat tak celý Ringův život. A konečně, i kdyby to byla pravda a on skutečně podepsal, tak co? Nešel aktivně na nikoho donášet, nebyl žádný práskač. Dnes je každý hrdina, chtěl bych vidět zdejší mravokárce, jak by se v podobné situaci zachovali oni. Krásně o tom konečně zpíval svého času Jiří Dědeček...
@GodOfTheSick (19.02.2019 19:34): Musím tu fotku hledat?
Jo vlastně držel tužku, ale nepodepsal.
Jo vlastně držel tužku, ale nepodepsal.
Tys tam nebyl. Kdežto on tam byl a říká, že nepodepsal...
Jo a hlavně nikdy nic nepodepsal, nebyl tam.
@samorost (19.02.2019 16:27): A docela se i obávám, že jde o nejznámějšího českého a žijícího malíře :(
Možna s Gottem.
Možna s Gottem.
Ringo je živoucí klasik a legenda, vskutku renesanční bytost. Toho člověka nelze nemilovat. :c)
@90210 (19.02.2019 14:44): Tak doufám, že se pochlubíš obrazem Ringa nad jídelním stolem! :) Nebo v ložnici?
Přeci jen, 45 může být dobrá investice.
Přeci jen, 45 může být dobrá investice.
@Drolin (19.02.2019 14:27): Frantisek Ringo Cech je borec. Staci mi jen slyset jeho hlas a hned mam dobrou naladu. Podobny efekt ma i Luďa Sobota, Zdenek Srstka nebo narodni umelec Josef Alois Nahlovsky.
Krása, co jistě neudělá ostudu v žádném bytě. Kupujte.
@leebigh (18.02.2019 23:36): Jo, povedený prog/power, za tím stojí kluci z Harmony.
@Zx Atari 500 (18.02.2019 23:46): Navážu ve stejném jazyce a přihodím svou velkou oblíbenkyni... :c)
@Zx Atari 500 (18.02.2019 23:46): Navážu ve stejném jazyce a přihodím svou velkou oblíbenkyni... :c)
@Coldplaz (18.02.2019 22:48): Zrovna ty nové Saor poslouchám. Docela příjemné.
Tak pro vyvazenost musim dat "maminku" Alizee :)
YouTube mi nabídl tohle video a je to super, i když tomuto progresivnímu žánru neholduji
Super klip i muzika.
Darkwater - Alive Pt. II
Super klip i muzika.
Darkwater - Alive Pt. II
@samorost (18.02.2019 23:23): Ale feeling tam ostal. Stále super kapela.
@Tulareanus (18.02.2019 22:47): Sólstafir už nehrají metal nějaký ten pátek... ;c)
Keď tu chceš zdieľtať hipster metal, tak mne sa páčil nový album Saor.
Btw: toto je podľa mňa veľmi príjemný metalček. Aj naživo boli super.
@Zx Atari 500 (18.02.2019 22:06): Konečne jedna pekná skladba. :)
Byla rec o Temptations? Asi ne... :)
@Walome (18.02.2019 21:52): Mám pocit, že od tý se mi líbil jen Skater Boy a ještě jeden "popový škvár". :-D
@Malignus (18.02.2019 21:15): nikomu to neberu, ja si nekdy pustim Avril :)
@Walome (18.02.2019 12:20): Hele klídek! Within Temptation je tak super, že Unforgiving apod. poslouchám skoro každej den! :-D
@Walome (18.02.2019 20:03): Ja som dnes zažil vtipnú situáciu, naúčtoval som zákazníkovi čo chcel a výsledok bola suma 8,88€...
Následne vznikol "challenge", kto za deň naúčtuje viac 8,88€ účtov :-D
Dnes som vyhral, nikto to nedokázal zopakovať, naúčtoval som jeden luck :-D
Ale kolega dokázal naúčtovať 7,88€ tak som mu hneď vyčítal to chýbajúce Euro...
Následne vznikol "challenge", kto za deň naúčtuje viac 8,88€ účtov :-D
Dnes som vyhral, nikto to nedokázal zopakovať, naúčtoval som jeden luck :-D
Ale kolega dokázal naúčtovať 7,88€ tak som mu hneď vyčítal to chýbajúce Euro...
@Walome (18.02.2019 20:03): Tohle číst nějakej skandinávec jak přirovnaváš metal k popu, tak ho snad odvezou.
@Coldplaz (18.02.2019 19:57): už konečně vzniklo meme "Hitler se rozčiluje, že umřel Hitler"?
@Coldplaz (18.02.2019 18:33): jojo když jsem na spotify sjížděl jejich alba podle vydání tak jsem nevěřil vlastním uším :D
@pajmič (18.02.2019 13:58): tak mně metal přijde jako poměrně směšnej žánr. Teda ani ne tak ta muzika jako taková, ale spíš ty kostýmy / líčení kdy všichni vypadaj jako emo homoklády v koženejch vestách, ale mají být jakože drsný. A zadruhý mě baví fakt, že lidi, kteří poslouchaj metal, si myslej že jsou drsný nebo že ta muzika je drsná. Přitom je to vobyč pop s pěti kytarama navíc. Takže já se určitě nestydim :) jejich koncert byl ten nejlepší jakej jsem kdy zažil.
@Coldplaz (18.02.2019 18:33): jojo když jsem na spotify sjížděl jejich alba podle vydání tak jsem nevěřil vlastním uším :D
@pajmič (18.02.2019 13:58): tak mně metal přijde jako poměrně směšnej žánr. Teda ani ne tak ta muzika jako taková, ale spíš ty kostýmy / líčení kdy všichni vypadaj jako emo homoklády v koženejch vestách, ale mají být jakože drsný. A zadruhý mě baví fakt, že lidi, kteří poslouchaj metal, si myslej že jsou drsný nebo že ta muzika je drsná. Přitom je to vobyč pop s pěti kytarama navíc. Takže já se určitě nestydim :) jejich koncert byl ten nejlepší jakej jsem kdy zažil.
Zomrel Bruno Granz, známy ako Hitler z filmu Downfall.
@Walome (18.02.2019 13:13): Hele oni i Nickleback dokáží dělat solidní mjůzik, když už je nebaví posouchat ty nářky metal elitistů, čas od času :D Takže se nemusíš za nic stydět :)
@SilentWolf (18.02.2019 12:24): děkuji <3
@Walome (18.02.2019 12:20): však já schválně, abys tu nebyl taková nula. Fanboyové jsou pro své idoly schopni i daleko šílenějších věcí. :D
A mně se tu smáli za Nickelback. A voni tu jedou Withon Temptation a Avantasiu.
@SilentWolf (18.02.2019 09:33): Within Temptation byli fajn především v jejich počátcích, v poslední době je to už nějaký divný popík. Eluveitie byli taky bezva, obzvláště okolo alba „Slania”. To tam byli ještě bratři Kirderové, kteří se starali o pódiovou show a samozřejmě pak ona sympatická Anička Murphy se svou niněrou. :c)
Tak já jsem spíš na ten majnstrým a momentálně se těším z nových alb Avantasie, Within Temptation a těším se na Cellar Darling (zpěvačka, co se trhla z Eluveitie) a Delain. Možná i Eluveitie samotné.
@pajmič (17.02.2019 19:38): Amoni jsou výborní, párkrát jsem už na nich taky byl, mám obecně hodně rád severský styl. Tento jejich vražedný rif mi před lety učaroval a dnes je už nesmrtelnou klasikou. :c)
Když už jsme u těch seveřanů, nový klip mají i mí oblíbenci Týr, už je to ale taky nějaké příliš tuctové. Ty neobvyklé zatěžkané a „rozhozené” rytmy z dřívějších časů někam zmizely. :c(
@Coldplaz (17.02.2019 19:56): Jasně, rozumím, já taky na CoB právě nevyrůstal. :c)) Ve své době byli ale rozhodně fajn a scénu určitě dost ovlivnili. Ty kapely, které jsi vypsal, v hrubých obrysech znám, byť je nemám nijak zvlášť do hloubky naposlouchány. Dobré muziky jsou mraky a vše se prostě nedá stíhat. :c)) Nicméně vím, co máš na mysli.
Když už jsme u těch seveřanů, nový klip mají i mí oblíbenci Týr, už je to ale taky nějaké příliš tuctové. Ty neobvyklé zatěžkané a „rozhozené” rytmy z dřívějších časů někam zmizely. :c(
@Coldplaz (17.02.2019 19:56): Jasně, rozumím, já taky na CoB právě nevyrůstal. :c)) Ve své době byli ale rozhodně fajn a scénu určitě dost ovlivnili. Ty kapely, které jsi vypsal, v hrubých obrysech znám, byť je nemám nijak zvlášť do hloubky naposlouchány. Dobré muziky jsou mraky a vše se prostě nedá stíhat. :c)) Nicméně vím, co máš na mysli.
@samorost (17.02.2019 18:23): Ja som úprimne nikdy nebol veľkým fanúšikom CoB, z podobného štýlu mám radšej močiarových metalistov Kalmah.
Tú skupinu nepoznám, neskôr si to vypočujem.
A z melodic death metalu mám celkovo najradšej pochmúrnejšie a "epické" ako Insomnium, Omnum Gatherum, Noumena a Be'lakor.
Tú skupinu nepoznám, neskôr si to vypočujem.
A z melodic death metalu mám celkovo najradšej pochmúrnejšie a "epické" ako Insomnium, Omnum Gatherum, Noumena a Be'lakor.
@samorost (17.02.2019 18:23): Souhlasím, pro mě jsou ted momentálně na vrcholu Amoni, kteří, když už udělají nějakou "anthemickou" skladbu tak to má koule.
@pajmič (17.02.2019 17:53): Vidím to podobně, já měl In Flames hodně rád, poslouchal jsem je s radostí až po album „Clayman”, když pak ale přišli s bílými polokošilemi, dredy a jakýmsi nepovedeným nu-metalem, změnil jsem lokál. :c))
Arch Enemy mě dlouhodobě ničí těmi rozjuchanými „dětskými” refrény, nějak mi to k tomu zbytku nesedí. Alissa to tam ale opravdu pořádně nakopla a to už jsem se domníval, že Angelu jen tak někdo nepřekoná. Jako tedy, né že by se na scéně nenašly další fajn kočeny, třeba taková Mallika to taky umí pořádně roztočit... ;c)
@Coldplaz (17.02.2019 18:07): Children Of Bodom byli rovněž dříve lepší, co už se dá dělat. :c( Když už se bavíme o tom melodeathu, musel jsem si hned pustit desku jedněch mých velkých oblíbenců, ze zlatého období tohoto žánru. Vcelku méně známá kapela, ale výborná! Zanechali po sobě pouze dvě alba, která ovšem rozhodně stojí za poslech. ;c)
Arch Enemy mě dlouhodobě ničí těmi rozjuchanými „dětskými” refrény, nějak mi to k tomu zbytku nesedí. Alissa to tam ale opravdu pořádně nakopla a to už jsem se domníval, že Angelu jen tak někdo nepřekoná. Jako tedy, né že by se na scéně nenašly další fajn kočeny, třeba taková Mallika to taky umí pořádně roztočit... ;c)
@Coldplaz (17.02.2019 18:07): Children Of Bodom byli rovněž dříve lepší, co už se dá dělat. :c( Když už se bavíme o tom melodeathu, musel jsem si hned pustit desku jedněch mých velkých oblíbenců, ze zlatého období tohoto žánru. Vcelku méně známá kapela, ale výborná! Zanechali po sobě pouze dvě alba, která ovšem rozhodně stojí za poslech. ;c)
@Coldplaz (17.02.2019 18:07): Oni nevědi na jakou sortu lidí se zaměřit. Takovýhle identity crisis pěkně smrdí. Měli by se soustředit na to co dělali na začátku.
Children of Bodom Hodně melodické, rozhodně ne blbé. Dle mého názoru.
Children of Bodom Hodně melodické, rozhodně ne blbé. Dle mého názoru.
@samorost (17.02.2019 18:06): To neni spatny.. Ten hlas je zvlastni, a nevim jestli se mi libi nebo ne. No ale v zaplave tech vyblitejch skreku co sem postujete, je to balzam na dusi.. :)
@pajmič (17.02.2019 17:27): Už som to a ostatné skladby dávno počul, až na blbé video to nie je zlá skladba na ich moderné pomery, hlavne keď to porovnám s týmito otrasnými skladbami..
@samorost (17.02.2019 17:41): No na tom ich prvom albume ešte spieval Mikael Stanne a Anders Fridén bol členom Dark Tranquillity, neskôr sa vymenili a IF vydali niekoľko fajn albumov od Jester Race po Clayman, potom sa ale rozodli robiť komerčnejšiu hudbu a aj keď si našli nových fanúšikov tak tí starí to neuvítali.
Madzitým Dark Tranquillity si stále držia celkom dobrú kvalitu bez toho aby sa príliš opakovali.
A čo si myslíte o nových skladbách od Children of Bodom?
@samorost (17.02.2019 17:41): No na tom ich prvom albume ešte spieval Mikael Stanne a Anders Fridén bol členom Dark Tranquillity, neskôr sa vymenili a IF vydali niekoľko fajn albumov od Jester Race po Clayman, potom sa ale rozodli robiť komerčnejšiu hudbu a aj keď si našli nových fanúšikov tak tí starí to neuvítali.
Madzitým Dark Tranquillity si stále držia celkom dobrú kvalitu bez toho aby sa príliš opakovali.
A čo si myslíte o nových skladbách od Children of Bodom?
@leebigh (17.02.2019 17:44): Teď naprosto vážně :c)) , když se řekne Švédsko a melodický rock/metal, tak v posledních letech je tam pro mě naprosto největší jméno kapela „Jono”! Bude to možná znít legračně, jedná ale o naprosto úžasné spojení lehce progresivního hard rocku, rozmáchlých rockových aranží, jako z nejlepších dob Queen a chytlavých melodií, které snad museli ukrást z šuplíku hitmakerskému kvartetu Abba. V dnešní době vcelku ojedinělá a naprosto geniální záležitost. ;c)