Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Vyplatí se oboje, ale oboje je poplatné době a oboje je oběť svého vlastního úspěchu. Prison Break má výhodu že se dá utnout po první sezóně a akceptovat to jako uspokojivý konec. Lost má lepší herce a zajímavější postavy.
Ja som to tiež teda videl naživo, ale osobne mi príde, že tam mal aj lepšie kúsky. Ale ako "najvtipnejšie" na koncerte bolo, že skoro celý čas, ako začínala nejaká neanimáková skladba sa niekto v hladisku pýtal svojho doprovodu "toto je tá z inception?". :))
@Paul (13.08.2020 23:21): Silka Habrn

BTW Dark jsem viděl první řadu a pár dílů druhé, místy zajímavé, ale že by mě to extra zaujalo... Taky jsem viděl konečně i Witchera a spíš mě zaujal Cavilův Geralt než seriál samotný....

Momentálně koukám na Huge in France s Gadem Elmalehem a mam chuť na něco kostymniho asijského. The Princess Weiyoung i Ashes of love byly super.
Jaký máte Star Wars jméno?

Star Wars Name Generator

First name:
First 3 letters of your last name
plus First 2 letters of your first name

Last name:
First 2 letters of your mother’s maiden name
plus First 3 letters of the town you were born in
@Kejtee (13.08.2020 20:41): já měl při sledování Darku otevřený tohle:
https://i.imgur.com/Nz2kqVS.jpg

Abych měl vždycky jistotu kdo je kdo. Protože těch postav a jejich verzí je tam prostě tuna a jak jsem to maratonoval, tak v tom byl trochu guláš. Jinak se mi to líbilo komplet, i třetí sezóna měla pár fantasticky výživnejch momentů, jediný co mě trochu rozladilo byl samotnej závěr. Na jednu stranu jsem rád že to nenatahovali dál, na druhou mi přijde že z toho vybruslili příliš (nejsou to spoilery děje, spíš principu, ale raději to dám do tagu): deus ex machinaově, popírajíc to, na čem ten seriál byl postaven (nezměnitelnosti minulosti).

I přes ten závěr bych dal 9/10, mám rád time travel stories a tenhle byl výbornej. Taky můžu doporučit herní Quantum Break.
Tiez som sa na zaciatku trosku stracala v tych postavach, kedze mena si pamatam dost tazko ale uz to ide. Strasne ma bavia tie male detaily vsade. Uz si v hlave vytvaram kadejake scenare. :) no necham sa prekvapit
Inak hudba je perfektna, velmi dobre dokresluje atmosferu a vykony hercov su skvele.
Jedine co by som vytkla je nanglicky dabing. Ja to pozeram po nemecky ale zo srandy som chcela pocut anglicky dabing a to bolo strasne. Absolutne iny level od nemeckej verzie.
@Kejtee (13.08.2020 20:41): Dark je super. :) Pre mňa to najlepšie, čo som na z exkluzívneho netflix obsahu videl. Prvá séria super, druhá ešte viac nabrala grády. Akurát mám dva diely do konca tretej série a tá mi už príde o kúsok slabšie, dosť to bude závisieť asi od toho ako to dopadne, tak nechcem ešte hodnotiť. Mňa inak tiež milo prekvapilo, že je to priamo nemecká produkcia. A hudba k tomu je tiež super, kopec mojich obľúbených skladieb vrátane titulnej použili do seriálu a pamätám si, ako prvý raz išla znielka a ja som sa potešil, že wow, to je predsa Goodbye!, moja obľúbená z albumu Devil's Walk. :)
@Kejtee (13.08.2020 20:41): Já jsem viděl dvě série. A furt nevím, jestli se chci pustit i do té poslední. Jo, je to takové severské. A hlavně zamotané. První série ještě dává smysl, ta druhá už je moc překombinovaná. Občas jsem si říkal, že bych si měl vztahy mezi postavama kreslit abych se v tom orientoval.
Je tu niekto kto videl Dark na netflixe? Mam pred sebou poslednu cast prvej serie a fakt sa mi paci ten serial. Velmi som prekvapena,ze to urobili Nemci. Vyznieva mi to viac seversky.
@John Mirra (12.08.2020 18:55): ok, takže končí to opět cliffhangerem a celkově byl ten závěr hrozně utahanej. Celkově mi tahle sezóna přišla tak max na 5/10..sotva průměr. Na třetí už ani nemám chuť. Snad takhle nedopadne i S2 The Boys.
Dokoukal někdo druhou sérii Umbrella Academy? Zajímalo by mě, jestli to má uzavřený konec, nebo to zase končí cliffhangerem... :)
Tak jsem si dal re-reading Rodinného podniku ságy Vládcové obchodu spisovatele Charlese Strosse. Děj zázračně rychle odsejpá; dokážu si to představit i jako film.