@
Charllize (23.05.2021 15:01): Ok, dobrý, je to v logu. :D
Hele když je obsluha nepříjemná způsobem, že je otrávený z něčeho, za co já nemohu nebo vypadá unaveně, tak to beru, nicméně zažil jsem chování jako například že nám nikdo nedal jídelní lístek a když jsem o něj požádal, tak dává ten člověk najevo, jak ho to děsně obtěžuje a nepřímo mi říká, ať si pro něj jdu sám.
Nebo tady u nás v hospodě je na jedné směně týpek, který když se v létě večer trochu ochladí, tak odmítá obsluhovat na zahrádce, ač ji mají otevřenou. Přitom vědět to majitel, tak ho nakope do koulí. Nehledě na to, že tě nechá sedět půl hodiny bez piva i když má prázdnou hospodu a ve večerních hodinách si vymýšlí, že už nečepuje a bude zavírat, i když do zavíračky má hodinu.
No a když nahodou vkročím do nějakého nonstopu nebo na podobně pochybné místo a servírka si myslí, že mě natáhne po dvou půlasech, tak je to až úsměvné. :)
Jak si psal, sám dobře vím, jaký je to voser, ale jednou jsem tu práci přijal, tak ji prostě dělám se vším, co to obnáší. Nebudu dělat, že mě nikdy nic nevytočilo a že jsem arogantně některé zákazniky neposlal někam, slušně řečeno, ale ti si o to vyloženě koledovali. V životě bych si nedovolil v práci být nepřijemný na někoho, kdo za nic nemůže.