Tak i já to bindžnul. Chápu nadšení, nesdílím ho. V první řadě, Fallout pro mě skončil po roce 98, takže mě zdejší bethesdí fanservis, na kterým to je do velký míry postavený, přílíš nedojímá. Ústřední postavy, jakkoliv archetypální, maj dostatečný množství
quriks, aby utáhly sezónu, ale na jejím konci mi přišly tak vyždímaný, že si fakt neumim představit, že s tímhle ansámblem pokračujou. Na druhou stranu herci mě bavili. Dějově je to jednoduchý, ale i tak to ve snaze udržet si divákovou pozornost vrší jednu kravinu na druhou, v závěrečný epizodě jsem se musel už smát, jak křečovitý a na hlavu postavený to celý bylo. Vůbec ta potřeba jen lacině šokovat, ale k ničemu se nezavázat, tu je všudypřítomná, ustřelíš nohu, wooow, dáš protézu, zastřelíš pejska, wooow, oživíš pejska, ukousneš prstík, wooow, přišiješ prstík, UŘÍZNEŠ prstík, wooooow, přišiješ prstík
and so on and so on, vlk se nažere, koza zůstane celá. Bez významu. 5/10
@
Radecker (23.04.2024 10:20): To je ale běžná praxe. Důvod, proč to jde dolů, nejsou imho konkrétní režiséři, scenáristi, ale že je to postavený na slabých základech a začne se to velmi rychle vyčerpávat, ten prvotní šok Jééé, Folaut! to neutáhne.