@
Crash (07.07.2017 06:45): Tahle možnost mě napadla (seznam plánovaných funkcí jsem před psaním samozřejmě četla), ale pokud budou série realizovány formou veřejných štítků (vzhedem k tomu, že jsou s nimi uvedené dohromady), obávám se, že stejným mechanismem tohle implementovat nepůjde.
@
Crash (07.07.2017 09:46): Já psala, že je nelogické moct hodnotit JEN epizody, ne celek; proti hodnocení epizod jako takovému nic nemám. Mít možnost obojího by bylo ideální. (S těma statistikama jsem měla na mysli hlavně preferenci žánrů - zahraješ si jednu adventuru, přibyde ti jich 5. Je to podružný, jen nám s náběhem na OCD to kazí spaní.)
@
Strady (07.07.2017 10:59): Ano, já před pár dny Life is Strange dohrála :-)
@
samorost (08.07.2017 05:56): Můžeš i obojí současně (na čsfd), celkové hodnocení má v tom případě přednost v zobrazení. Takový nějaký model by byl fajn.
Myslím, že argumentovat ve prospěch hodnocení epizod je zbytečné, protože to tu je, a určitě ho neodstraní - jde o to, jestli by byli tvůrci databáze ochotni vyhovět adventuristické hráčské minoritě a přidat k němu to hodnocení celku, a jak technicky náročné by to bylo (což spolu souvisí).