@
Ronik (22.03.2019 21:05): Já bych spíš vytvořil nějakou univerzální platformu "Stream"/"Streamování" a odkaz na Google Stadia (a libovolné další streamovací služby, jakože jich časem nebude málo) dal do odkazů do digitální distribuce. Protože uživateli je jedno, jak je to technicky vytvořené a co je potřeba mít na serveru, je to prostě hra co si streamujete. Může to mít nějaké technické požadavky, jako třeba konkrétní klient nebo konkrétní prohlížeč, ale v podstatě je to stejné jako webové hry. Taky byste u nich neřešili, jestli jsou v html5, flashi nebo javě, nebo jaký prohlížeč vyžadují, prostě jsou to webové hry. Je dost pravděpodobné, že spousta her ve Stadia bude dostupné i v nějaké jiné streamovací službě, a rozlišovat to podle platformy a přidávat a odebírat je podle toho, jak to přistane a odebere se z konkrétní služby mi přijde zbytečně komplikovaný. Od toho jsou odkazy digitální distribuce. V těch odkazech mi mohlo být rozbalovátko, kde by člověk vybral, pro které platformy daný odkaz platí (PC, PS4, streamování, atd), takže by se to zobrazilo jako ikonka přímo u odkazu, bylo to dobře čitelné, a nemusel by to každý vepisovat do komentáře (nebo si pamatovat, že služba Foo je streamování).