Drobečky
U každého profilu hry nebo vývojáře mít v jeho editaci speciální sekcičku (třeba) "Drobečky". Do této sekce by šlo napsat v podstatě cokoliv, ale nezobrazovalo by se to v samotném profilu hry a ani by to nemuselo podléhat schvalování.
Cože? Proč? - Protože mám např. nalezenou nějakou informaci k profilu vývojáře, který ještě nemá v profilu žádné informace. Nicméně tahle informace je jen drobečková, např. jen, že společnost byla ukončena v roce XY + odkaz na zdroj infa. Takováhle informace je ale na samotný profil málo, nicméně někomu jinému by mohl pomoci při jeho vytváření profilu tohoto vývojáře. Možná si naivně myslím, že by se takhle postupně časem mohly poshromáždit informace potřebné k úplnému popisu profilu firmy (nebo třeba i hry někdy v budoucnu).
Samozřejmě mě napadla i možnost vytvořit proto fórum, ale v případě diskuze (což je na fóru trochu očekávané) a vícero informací by se jednotlivá infa poztrácela do zapomenutí.
---
Např. hra
W.A.R. Soldiers, autoři
Asylum Games, ale nemají nic v profilu. Rád bych k nim jen připsal poznámku (drobeček), že šlo o malé nezávislé německé studio, které bylo roku 2005 odkoupeno svým tehdejším vydavatelem IncaGold a začleněno do struktury společnosti IncaGames jako její herní divize. Asylum Games tím tak skončilo. A k tomu přidat link
http://worthplaying.com/article/2005/12/20/news/29803/. Pro samotný profil vývojářů je to málo. Navíc je to již pěkných pár let a k tomu ještě se to celé točí hlavně na trhu pro německy mluvící země, takže víc infa asi moc nezískám.
A když už tu informaci mám, není škoda ji někam nezadat, ačkoliv celý profil z toho nevykoukám?
Prostě Drobečkovník, poznámkový bloček.
PS: A kdyby někdo náhodou chtěl info dál dohledávat, tak pozor, narazil jsem na minimálně dvě další Asylum Games, nemající s tehdejším německým studiem nic společného - krom stejného názvu. Jedni jsou např. Španělé.