Ahoj všem, jsem tady nový, teprve se rozkoukávám a rád bych se pozeptal na pár věcí. Vím, že sekce pro nováčky je „kousek vedle”, ale jelikož se jedná spíše o nápady, než o dotazy, jak něco provést, zkusím to zde. Nechce se mi číst celou historii, přeci jen jde o více než 5700 komentářů, tudíž mě prosím nepeskujte, pokud napíšu něco, co jste zde už třeba před časem probírali. Díky. A teď k věci...
1. Chybí mi možnost řadit štítky u her. Jsem docela systematický člověk a mám rád pořádek, proto by mi vyhovovalo, kdybych si mohl třeba v seznamu vlastněných her řadit štítky dle svých preferencí (zleva doprava, u všech her jednotně, kupříkladu...). Všiml jsem si, že se s úpravou štítků již počítá, tak se jen ptám, zda i tato možnost bude v nové verzi zahrnuta.
2. Ještě jednou štítky - bral bych možnost větší délky textu v každém jednom štítku, zkracování moc nemám rád. Editace štítku, místo pouhého mazání, by se hodila rovněž. Pokud se zde již probíralo, opět se omlouvám.
3. Poznámky ke hrám. Citelně mi zde chybí možnost, přidat si k vlastněným hrám, ale i ke hrám tak nějak obecně, nějaké drobné osobní poznámky. Pokud by se daly ještě skrýt, jako osobní, bylo by to naprosto dokonalé. Stačilo by třeba obyčejné textové pole, rozklikávací přes ikonku „Poznámky ke hře”, umístěné třeba hned vedle ikonek „Vlastním hru”, „Sleduji hru” atd. Pokud zde tato možnost existuje, poraďte, prosím, kde. Díky.
4. Datum dohrání hry. Ke své domácí evidenci her používám prográmek „Game Collector” (snad nejde o nepovolenou propagaci...) a tam lze ke hře přidat datum dohrání hry. Bylo by docela fajn, mít tuto možnost i zde. Pro někoho jde možná o zcela nepotřebnou funkci, někomu to ale třeba pomůže udržet si přehled o své herní „historii”. Možnost zadat více položek, v případě opakovaných dohrání jedné hry, je určitě vítána.
Toť zatím vše, pokud mě časem trkne něco dalšího, určitě Vás zase budu otravovat... :-)