@
MartinezZ (26.06.2013 13:47): Já myslím, že to že ta čeština je jen u některé distribuce s tím mým návrhem nijak nekoliduje. Digitální distribuce není součást profilu hry, takže to, že čeština existuje, ještě neznamená, že existuje u všech vydání. Mě by se ideálně líbilo kdyby se daly zadat všechny tři položky které jsem uváděl tedy příklad: "Čeština: ANO, Neoficiální, Jen titulky." Ten můj návrh je samozřejmě hlavně motivovaný tím, aby to bylo funkční s vyhledávačem, tedy abych si mohl vyfiltrovat hry, ke kterým čeština existuje. Dneska je sice fajn, že se tu do zajímavostí přidávají odkazy na češtiny a občas i překvapeně čumím co všechno bylo přeloženo, ale vyhledávač to nenajde.
Ad PEGI: Je to sice uměle vytvořené hodnocení které lze označit za pitomost, ale já bych se tomu nebránil. V současnosti je to v podstatě
standardní součást herního průmyslu a každý rodič zvažuje co svým dětem dovolí hrát a co ne, a kdo nemá ve videoherním světě přehled, tak mu tyhle žebříčky můžou pomoct ve výběru her pro děti. Myslím, že by DH mohla sloužit i tomuhle účelu.