ahoj, mám takový problém. Mám na notebooku windows 10. Když notebook zapnu, nebo restartuji, začne se pak přihlašovat, ale bohužel se mi automaticky nepřihlašuje do mého administrátorského účtu, ale do nějakého neplatného účtu, který ani nemá nastavené heslo. Takže pokaždé, když si zapnu pc, mi to napíše, že bylo použité špatné heslo nebo tak něco, já musím dole vlevo kliknout na můj administrátorský účet a napsat moje heslo. Což je teda děsnej opruz. měla jsem to vše automatické, takže jsem to heslo ani zadávat nemusela.
Jak jsem se toho snažila zbavit, nikde jsem nenašla nic podobného, kde by se to dalo smazat, počítač všude vidí jen můj administrátorský účet. Pouze když vlezu do nastavení účtů tam je možnost "přihlásit se místo toho místním účtem" -> na toto když kliknu mám tam v uživatelském účte zadáno "pidal" což mi právě vyskakuje při tom přihlašování a nic k tomu. Takže jsem to celé vyplnila znovu, aby ten účet opravdu vznikl a já ho pak následně mohla smazat. Zadala jsem tedy veškeré údaje pro místní účet. Pak se na něj přihlásila (zajímavé je, že mi ta přihlašovací obrazovka tentokrát vůbec nenabídla přepnutí na administrátorský účet ale asi to tak má být). Jenže když jsem přihlášená místním účtem nemohu jej smazat a když si v nastavení nastavím přihlašování zpátky přes administrátorský účet tak ten místní úplně zmizí a zase není nikde vidět. Dokonce když bych dala opět "přihlásit se místo toho místním účtem" tak už si to pamatuje, že jsem tam nastavila nějakou RomcuT ale při restartu mi to opět píše chybné heslo u přihlášení "pidal". Jsem z toho jelen a fakt bych ocenila nějakou konstruktivní radu, né typu "vygoogli si to" to jsem zkoušela a všechny rady nevedly nikam.