Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

ten diskžokej tedy vybítrá fláky...Poupata (ne dnes), Holki...čeho se ještě dočkám?
@Jumas (26.05.2024 11:38): Co jsem tak četl tak by měl jít dopsat obránce. Ale doufám, že to Krejčík zvládne, šak je to finále sakra :) Jinak já mám dost obavy z jejich gólmana, chytá dost dobře.
@Zoltan (26.05.2024 11:30): To nevím, trochu se teď bojím té obrany, když vypadl Rutta a možná i Krejčík. Nevím, jestli by šel místo něj případně dopsat Ščotka anebo tam dát Kondelíka, který si tam se svou postavou udělá respekt :)
Nějak moc těm našim věříme... ehm

Švédsko - Kanada 5 : 3
Švýcarsko - Česko 2 : 4
@Richmond (26.05.2024 06:34): Ne, myslel jsem to tak, že mi nepřijde úplně průkazný, že by ho chtěl trefit do hlavy, protože šel Rutta v rohu z kolen nahoru, tak to tam mohl poslat poněkud naslepo, aby získal spoluhráči čas. Ale upřímně pustil jsem si to znovu a periferně přesně věděl, kde Lundeströma má a už byl v ten okamžik Rutta zcela ve stoje, tudíž dovedl odhadnout výšku druhého chlapa. Takže uznávám, že úmysl ano. Jinak tuším, že ho nevyloučili v zápase, protože žádný z rozhodčích to vůbec neviděl, na základě čehož nešli zkontrolovat video.

Nejvíce doufám, že se to finále obejde bez pruhovaných kontroverzí. A když už jsem si tu hodil tip na finále, tak třetí místo tipuji 5 : 4 PP pro Kanadu.
@strejdafido (25.05.2024 23:22): Mně právěže přijde šílená ta logika, že disciplinárka sjednává jakousi kompenzační spravedlnost za rozhodčí na ledě, ale holt tomu asi tak bude, když Fiala ve skupině dostal 5 + do konce a následně žádnou suspendaci, i přestože intenzita jeho prasáckého zákroku byla nebezpečnější. Ale jak říkáš, ve výsledku si za to může Rutta sám, nacpat do souboje mimo puk loket. Aspoň že to bylo bez následků.

Jinak ve finále tipuji výhru Česka 4 : 2.
Tak Rutta si to podělal sám. Možná je škoda, že nedostal z fleku do konce utkání, ale taky jsme to mohli díky tomu pak prohrát, kdo ví? Takhle bude chybět zítra díky vlastní blbosti. Takové fauly loktem na hlavu se prostě trestat musí, z toho opakovaného záběru je vidět, jak ten loket strká nahoru. I kdyby v tom nebyl úmysl, stalo se a pykat musí. No snad nás to nerozhodí.
Jinak rozhodčí fakt tragédi - prdelí se dokáže podrážet, sekání obouruč pro změnu nevidí atd.
@Chuck (25.05.2024 22:33)
@Richmond (25.05.2024 22:36): Díky, pánové. Tohle dílo jsem viděl jen jednou, kdysi na základce a krimi nemám zrovna rád, proto to ve mně vůbec nezůstalo. Spíš mám mizivé vzpomínky na Dobrodružství kriminalistiky (pokud si to nepletu s něčím jiným), že tam v každém díle přišli s nějakou novou metodou vyšetřování. Byla tam v jednom díle objasněna vražda nějakého kluka kamenem u řeky pomocí krevních skupin. Ale fakt je to víc jak 30 let zpátky, takže mlhavo..
Tak Rutta suspendován na finále. Nemůžu říct, že jsem to nečekal, ALE za mě ani náhodou suspendace, úmysl zásahu do hlavy/krku neprůkazný, intenzita malá, a vzhledem k tomu, co vše pouštěli ve hře je to za mě tak na 2 minuty za hrubost, případně tedy správněji dle pravidel 5 + do konce, ale rozhodně ne na disciplinární trest jako nějakou kompenzaci, když se ani nic nestalo. Hlavně že nikdo nepotrestal Fialu za to koleno na tušímže Cozense - inu, chybí mi tu klaun smajlík.
Netušíte někdo, z jakého slavného českého seriálu má pocházet ta hláška "Tak jsem zase tady, dědku", o které mluvili moderátoři při druhém Sedlákově gólu mezi betony? Vůbec nic mi to něříká.
Jinak zítra bude zlato!!!! Škoda jen, že mé tipy jsou úplně marné :-(
Najednou ta moje sazka na zlato pred zacatkem turnaje ma realny obrysy :D

Nadhera. U nas na vsi je navic fan zona takze o to krasnejsi.
No a teď teprve City rupne. Chjo. :) Newcastle tedy dost ostrouhal.
Úplná euforie, ten zápas byl jeden z top za posledních 20 let :) Neuvěřitelný jak to zvládli. Zejtra tomu věřim ;)
Tip mi naštěstí nevyšel :) Jestli rupne i Kanada, jsem zvědavej, kdo bude mít větší motivaci na bronz. Ať už to zejtra dopadne jakkoli, je to super.
V životě jsem nezažil tak obviously rigged match, který skončí takovým debaklem pro protežovanej tým. :D Hotová Karmasutra.
Pěkná tlačenka těch Švédů, nejprve proti Finům, teď proti nám. Ale díkybohu pruhovaní přehlédli ten faul Rutty. :D To by bylo snad na 5 a do konce zápasu.
@player (24.05.2024 17:36): Stát se může cokoliv... V základní skupině to bylo ale pěkně vyrovnané a zápas rozhodl faul Kevina Fialy, za který vyfasoval 5 plus do konce. A Kanada z toho dala dva góly. A zároveň přežila samostatný nájezd. To bude vyrovnaná bitva :)
Česko - Švédsko 2:4 (tady fakt nevěřím, ale chci se mýlit!)
Kanada - Švýcarsko 4:2

A Voras je super. I Francouz se dobře poslouchá. Akorát Rostislav Olesz mi zatím moc nesedí, ale třeba se do toho dostane.