Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

@MCZ (05.02.2013 23:12): ta oranzova je naprosto silena a vubec neladi se zbytkem. Cerna sice taky neni uplne idealni, asi by to chtelo nejaky hodne tmavy lehce desaturovany odstin modre, ale porad lepsi nez ta oranzova.

Jo no proste jsem si vypnul outline na odkazech uplne a je to, zlate stylish. Za user classy dik, urcite se bude driv nebo pozdejs hodit :)
Dizajn je v poriadku ale čo mi popravde príliš nesedí je to tzv reprezentatívne množstvo hodnotení vďaka ktorému z podobne hodnotených hier (aj percentuálne, aj počtom hodnotiacich) môže v rebríčku figurovať len jedna. A aj nový priemer hodnotení asi má svoj zmysel ale i tak sa mi to úplne nepozdáva (aj ja poznám uživateľov, ktorí DH navštevujú viacmenej pravidelne a majú aj sluśný počet hodnotených hier ale nehrajú sa na prihlásenia či body)
@pipboy (05.02.2013 22:50): Už to vidím, nicméně zrovna v FF dělá při úpravě, aby focus vypadal stejně jako hover, zase jinou neplechu, takže to zatím řešit nebudu. BTW když už budeš koukat na markup, podívej se schválně na classy příspěvků :-).

To je vážně ta barva a písmo takové dilema? :-)
Změnilo se písmo všude ? Zdá se mi ňáký hubenější a hůř se to čte.
Eperimentální Neformulářová tlačítka v Uživatelských preferencích asi nemám čekat v Opeře, co? Nebo mi nedochází, co by to mělo u jakých tlačítek co pozměnit...
Na tu oranžovou si taky budu muset zvykat holt, víc mi ale vadí ta lišta nahoře při scrollování diskuze... Využitelnost minimální a už na tak nízkém rozlišení (768px na výšku) to docela žere místo.
Za lepší vyhledávání jsem moc rád. "FEAR 3" má ale stále peška - zrovna tenhle případ by uvítal možnost vícero alt. názvů (asi).
...nechce se někdo ujmout Warm Up! při schvalování? Málem jsem si dnes smazal věci, co k tomu pak chci ještě přidat. Nebo trhneme rekord a bude to přes měsíc? Pokud by měl schvalovatel potíže info dohledat, ať se ozve, naposílám mu linky odkud bylo čerpáno. Francouzštinu řeší Google Translate do angličtiny případně i jako slovník synonym.
Dnesny vitaz, najnavstevovanejsia hra za 24 hodin - NON PC dungeon crawler... hmm to je dost silne kafe. S databazou hier sa v poslednej dobe deje nieco..... nieco dobre!
Bioshock: I když to na první pohled vypadá, že se oficiální film připravuje, ve skutečnosti jeho vývoj již před dvěma lety uvázl na bodu mrazu. A nyní už jen zbývají zbožná přání.

Z tohoto důvodu jsem nahlásil fiktivní trailer na defacto fiktivní film. Konkrétně jsem tuším uvedl: "Nejen, že film neexistuje, dokonce není jisté, že vůbec někdy bude."

Ale amatérské filmy k Portalu a Half-Lifu nejsou fiktivní. Existují.