Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Takze od 00,00 do 04,00 v pohode zaclo 05,01 mel jsem 5/24 a prit tech 05,01 se to smazlo, proc ? To nechapu ... bug ?Kdyz jsem se znova prihlasil mel jsem mit 6/24 a misto toho se ukazalo 0/24 posledni hodina prihlasen 00,00 coz je kravina

Kdyby nekdo vedel byl bych rad ..
@Matthew.J (11.06.2013 07:28): Tak to určitě není, když jsem dělal nepřítele spánku já, tak jsem určitě manuální přihlašováni nepoužíval. Pokud jde o zobrazováni jednotlivých hodin v achievementech tak tam neporadím. Když jsem to dělal já, ještě na minulé verzi dh, tak tam žádný progress bar nebyl. Buď měl člověk splněno, nebo ne.
Nepřítel spánku: Nemel by spravne se pocitat kazda hodina ? V prubehu prihlaseni ? A nebo je to videt az na konci ? Jestli jo tak potom nedava smysl tech 0/24.Protoze jsem se prihlasil od 00,00+ 01,00+ 02,00+ a nemam u toho napsany ani prd .A mel bych tam mit 3/24
Kde nastal problem ?
Zdarec lidi, chtěl bych napsat článek do Blogu, to můžou jen redaktoři/moderátoři ?
Hodnotenie vývojárov podľa mňa nemá zmysel, pretože do každého štúdia prichádzajú neustále noví ľudia a odchádzajú tí bývalí. Dnes navyše mnohí vývojári využívajú pri jednotlivých projektoch outsourcing, to by sa pri hodnotení zohľadňovalo dosť na prd.
A nie je to pravda? Aj kvôli tomu nechápem, ako niekoho môže trápiť poradie v rebríčku. Aj keby bolo DLC na prvom mieste, bolo by mi to shumafuk.

Tak popojedem. To dnes máme ale pekné počasie.
Být nazvaný mesiášem DH je pocta. V kýbli jsou celá jablka ponořená do jablečné šťávy, když na to upozorním tak mi řeknete že si to můžu odfiltrovat. To je efekt filtru. Ale já radši košík jablek a šťávu v lahvi.
@Say (04.06.2013 12:35): No v tom případě doporučuji navštívit očního lékaře. Oba poslední Redovy příspěvky řeší to, jestli bude na prvním místě v žebříčku Fallout nebo nějaký DLC.