Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

Keď sa to tu už rieši - asi by bolo vhodné angažovať ešte jedného slovenského VIP. Mick sa do toho vôbec nehrnie, hoci pokiaľ je mi známe, čas by na to občas aj mal, Tul zase údajne čas nemá. Nechcem nikoho kritizovať, pretože nevidím do hĺbky, ale popravde sa mi skutočne nezdá byť ako veľký problém, nájsť si jeden deň do týždňa čas a schváliť hoc aj len 1-2 návrhy. A áno, mňa osobne to k prípadnému pridávaniu ďalších hier demotivuje. A teoreticky je možné, že to demotivuje aj iných slovenských uživateľov, ktorí to, že tie návrhy v správe obsahu tak dlho stoja, musia vidieť.

Ale rovnako by bolo vhodné nabrať aj ďalšieho českého VIP, pretože niektorí sú dlhodobo neaktívni. Zase - nechcem nikoho kritizovať, je možné, že sú vyťažovaní inde, ale čo si budeme nahovárať - nebyť dvoch-troch VIPov, viazli by zrejme aj české popisy...
@Mount (20.03.2014 14:55): "Jako já klidně budu přidávat hry do DH, ale když vím, že mi tam čekaj hry, fakt to není motivující jít a dávat do čekacího listu další."

Takže radši nepřidáš hru vůbec, než abys čekal týden dva na schválení? Tohle přece nemá s motivací nic společnýho, jen ti chybí trpělivost... :-)
@Say (20.03.2014 13:35): Ano, na zdejší "velkou trojku" ADblock mám, jinak by šlo sledovat opravdu jen jedinou z DH diskuzí. Nicméně v náhledu záčátky myšlenek stále vidět jsou :).
@LIUWIL (20.03.2014 14:54): To sice hodlaji, ale jak rychle? Myslis, ze jednotlivec zvladne treba 50 her denne nebo co? :) A ze tech jednotlivcu budou desitky? :)

Jinak mozna budou mit konzole vyjimku, ale aktualne je to pokud vim tak (rikalo se to snad pred rokem a pul na srazu nebo to tu nekde psal Memphis/VIP), ze se VIP snazi neschvalovat vic nez 11 her denne, aby kazda hra byla alespon jeden den na hlavni strance.
@ViRus (20.03.2014 13:57): nedá mi to, abych si nedovolil malé rýpnutí: a co naprosto neznámý přidavač TweetyCZ - Dark Souls II - navíc v prioritě přednostně schvalovaných her?

Jinak samozřejmě souhlas, a navíc tu není jen a pouze ViRus, že?
@Jack_Dark (20.03.2014 14:29): já bych to spíš neviděl tak, že by se měla dát šance všem co by to chtěli dělat.

@LIUWIL (20.03.2014 14:47): mě jde o to, že ve srovnání se zahraničními databázemi je na tom DH obsahově fakt bídně, chce to prostě zvýšit tempo, přidat třeba 10 vip a denně přidat alespoň deset her a to máš 3650 her za rok. Jako já klidně budu přidávat hry do DH, ale když vím, že mi tam čekaj hry, fakt to není motivující jít a dávat do čekacího listu další.
@Garion (20.03.2014 14:50): Množství exkluzivit (nebo her co nejsou na PC) je v řádech stovek. A co jsem slyšel, mnozí hodlají přidávat i opravdu staré tituly. Takže aby to dopadlo tak, že se prvotní nápor utáhne, ale až po půl roce :D,3

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_vid ... eventh_generation%29
Toto jsou čistě exkluzivní tituly sedmé generace. Nejsou tam uvedeny hry, které jenom nevyšly na PC. A z předchozích generací konzol ty seznamy nejsou o nic kratší.
S tím schvalováním ale je to pravda. Představte si co se stane, až přijdou konzole - během pár dnů se potenciálně budou přidávat stovky her.
Spíše bych to opravdu viděl na více slovenských VIPů, protože tam to opravdu vázne. Nebo zvýšit aktivitu těch stávajících.
Já osobně si na lhůtu schvalování mých přidaných her nestěžuji.

@Jack_Dark (20.03.2014 14:29): To plně souhlasím, zasloužil by si to :-)
@Mount (20.03.2014 13:29): Já bych to tak tragicky neviděl, problém je pouze u SR popisů, což přísluší dle dohody SR VIPkám. Musíš pochopit jednu věc, ne vždy je čas na schvalování u neznámých přidávačů.

@FildasCZ (20.03.2014 13:35): Myslíš to co jsi posílal za horory a já ne a ne to schválit, kvůli tomu jak to vypadalo (slohově a pravopisně), jen proto, aby tu to bylo?
@FildasCZ (20.03.2014 13:35): Funkce edit je na opravování chyb které VIP unikly, doplňování podstatných změn ke kterým došlo po přidání hry a vylepšování standardního profilu hry, který splňuje základní požadavky na kvalitu.
Já bych hry přidával, ale obvykle když jdu neco přidat tak už je to ve schvalovaných. :-)
@Mount (20.03.2014 13:29): Stačila by jen funkce schvalování podle mě. :) Jak už jsem říkal prve. Nektery VIP měl problem mi hru schválit A bohuzel hry schvaloval jen jeden aspon moje ...Coz je spatně prostě..K cemu je pak edit.Aby to dotycny opravil gramatika apd sracky.

Ty chceš pridat hry a proste milion duvodu, proc ne. Pak ten clovek nechce ani hru pridat.Jedinej, kdo pridava je jazz a nejaci lide, ktere ani neznam.
No a ted to zas vázne páč nikdo neschvaluje.
Nechcete opět rozšířit VIP? Tohle je fakt šílený všechno tu trvá, když se podívám, tak tu máme jen pár her a přidávání trvá. Prostě si udělejte konkurz a vemte třeba lidi jen na zkoušku, ono je sice fajn mít VIP, ale ještě lepší by bylo jejich aktivitu vidět a to až na pár prostě není, takže vlastně ani nevím jestli je to privilegium nebo nějaká užitečná funkce.
Koukám že Indian se odvážně rozhodl propagovat Origin, já bych se bál, že mě někdo praští... ;-)
@Bodkin (12.03.2014 13:11): Teda marně přemýšlím co mají tyhle dva filmy společného abych si je pletl. jeden je komedie, druhý drama, jeden černobílej, druhej barevnej, hlavní herci totálně odlišní, Betka je černovláska, Marilyn blondýna, ... no snad jedině ta vyšší teplota v názvu ;-)