Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o DH

@leebigh (11.04.2016 11:50): Trochu mi to připomíná, když jsem se přihlásil na Facebook a jako nezkušený uživatel jsem si v profilu nastavil rodinný stav "nezadaný". Půl roku mi to pak nabízelo seznamky, kudy jsem chodil. Až právě po vytrvalém klikání na "není relevantní" jsem se toho zbavil.

Ale je to sranda, na co všechno se dá dělat reklama.
Hej, PC mam sam pro sebe. Ono ani na google moc nevyhladavam. A vybehavaji tam naprosto nahodne veci. Nejdriv nejake prasarny ci seznamky, pak zarucene navody na odzipovani souboru (mate si stahnout jejich program pro tuto nesmirne narocnou ulohu), nejaky pripravek na ples, vyprodeje nevim ceho... Proste absolutne nahodne a zcela neverohodne veci. Kdyby tam skakaly nahodne reklamy z Heureky, byl bych radsi.

Noa treba ted zrovna dva dny zpatky jsem vyhladaval sedla a sedlovky na kolo. Nic relevantniho.
Posledních pár dní jsou tady ty reklamy naprosto šílené. Ne že bych se nechtěl seznamovat se sexy ženami, ale raději bych tak dělal v situaci, kdy je mezi námi nikoli obrazovka, ale lahev Jacka Danielse.

A ať na mě nikdo nezkouší vytahovat "je to podle tvých hledáních na google". Na takové vyhledávání jsou jiné stránky.
@Walome (06.04.2016 13:44): prsa, zadek, nohy - ale na to nejdulezitejsi zapomenete...

Jinak koukam, ze jsem desaty jak v poctu komentaru, tak poctu hodnoceni. Ale u hodnoceni mam podezreni, ze zrovna osoba na prvnim miste velkou cast her vubec nehrala (so jsem si vsiml, tak nahazuje hodnoceni k raritnim, neznamym kouskum vzdy kratce pote, co je ohodnotim a okomentuji ja).
Trochu schíza. Už tak mám problém sledovat kdo je kdo, a vy si vyměníte avatary. Když si tu povídal Drolinův avatar s Drolinovým avatarem, tak to bylo solidní psycho :)
@Walome (06.04.2016 13:44): Já jsem poměrně výrazně zaměřený spíš na dolní partie. Asi proto, že se podle toho pozná víc. Zadek tvoří celou postavu, zatímco prsa jsou prostě prsa a s postavou jako celkem až tak nesouvisí.

@Bodkin (06.04.2016 14:00): Trupík :) tělo bez rukou a nohou, na netu se válí tuny vyfotošopovaných trupíků. Asi Walome nekecá a je to fakt celkem častý fetiš. Mě to teda nějak nebere.
@Bodkin (06.04.2016 14:00): náhodou, je to častej fetish. Už se těším, až se vyřáděj feministky a LGBT ve svém volání po rovnoprávnosti, že dojde řada na fetishisty a pedofily, to budou teprve televizní debaty :)